Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm gyereket akar, de én még nem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A barátnőm és én kb 1 éve vagyunk együtt. És mostanában folyamatosan a baba a téma. Nem tudom meggyőzni róla, hogy még nagyon korai lenne. 17 éves lesz. És ha megpróbálom lebeszélni nekem támad (szavakkal), hogy én mindig csak kifogásokat tudok keresni. És onnantól kezdve én vagyok a rossz. Félek, hogy ha nem hagyja abba elfogom hagyni. De nagyon szeretem... Segítsetek! Tanács kellene.Értelmes, használható tanács!!2012. okt. 23. 18:48
1/11 anonim válasza:
17 lesz, és gyereket akar? Fejben van a probléma, barátom, javaslom, hogy fordulj szakemberhez!
2/11 A kérdező kommentje:
Én forduljak szakemberhez??? Valamit félre olvastál.
2012. okt. 23. 18:55
3/11 anonim válasza:
hagyd ott,mert ha nem teszed,hamarosan apuka leszel,mert nem fogja szedni a tablettát
4/11 anonim válasza:
Én is azt ajánlom, hogy hagy el, mert ha nagyon ragaszkodik ehhez, akkor mindent megtesz, hogy teherbe essen. Aztán ne lepődj meg, ha egyszer csak bejelenti, hogy gyereket vár...
5/11 anonim válasza:
Igen ez még korai, bár vannak ilyenek akiknek ez az álmuk hogy anyák legyenek, bár úgy gondolom nem tudják mivel is jár ez pontosan..
És igen az igaz, van egy olyan mondás, hogy egy nő mindent megtesz azért hogy ne legyen gyereke és mindent megtesz azért hogy legyen..
26/l
6/11 anonim válasza:
Szerintem figyelj oda a védekezésre, ne bízd rá a dolgot.
7/11 A kérdező kommentje:
Csak tudjátok nekem már kicsit szét mennek az idegeim...
2012. okt. 23. 19:16
8/11 anonim válasza:
Ha ennyire megvisel ez a kapcsolat, mért nem lépsz ki?
9/11 anonim válasza:
védekezzetek,vagy a barátnődet hagyd ott ha azt akar.ha babát akar keresen rá másik pasit
10/11 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle, hogy mégis miből akarja felnevelni a gyereketeket? Csak a te pénzedből... Gondolom ő erre számít, mármint hogy te eltartod hármatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!