Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Segítség! Pár jó tanács...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség! Pár jó tanács jólesne most. Hogy csináljam?

Figyelt kérdés
Fél éve járok a barátnőmmel. Távkapcsolatnak indult a dolog de már nem bírjuk így. Egy hónapot együtt laktunk de mivel Ö még a szüleivel él és nem dolgozik (tanul) nem tudtunk tovább együtt lenni mert kezdődik a sulija. Arra gondoltam, hogy oda költözöm a városba ahol lakik de se félre tett pénzem se ismerősöm ott. Az Ö ismerőseinél nem tudnék hosszútávon lenni, hozzá pedig nem mehetnék a szülei miatt. Mindenképp menni fogok de még nem tudom, hogy egyáltalán hol fogok aludni, mit fogok enni, hol fogok dolgozni. Kicsit kilátástalan a helyzet. Valószínű hajléktalan leszek, de muszáj bevállalnom mert szeretem és szeretnék vele lenni. De nem tudom, hogy éljem túl az utcán este majd :( hajléktalan szálló nincs a városban :( Nem tudom, hogy lesz :( Ha esetleg lenne pár jó tanács vagy vélemény azt megköszönném.
2009. aug. 27. 19:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
ez a legnagyobb butaság hogy hajláktalan leszel! én is távkapcsolatban élek a barátommal,és mi is nagyon szeretjük egymást mégsem gondolunk ilyesmire! nekem még van egy évem a suliból,az kibírjuk és utána tervezünk! jó az ha szereted a lányt,de gondolj bele,ha csöves lennél meddig kellenél neki? csak addig amég meg nem lát egy jól öltözött igénye spasit! sok szerencsét de ne dönts elhamarkodottaan!
2009. aug. 27. 21:11
 12/12 anonim ***** válasza:

Na először is felejtsük el ezt a hajléktalanosdit.

Másodszor olvassuk el az elöttem szólóak bölcs szavait. :)

Nosszóval. Kellene egy kis pénz, amibbl a hónapban élsz + az albérletre. Ezt legjobb lenne még otthon megszerezni. Vagy ha tudsz, kérj kölcsön (nehogy kamatra, mert megkereslek és megverlek, ez most komoly). Vagy adj el pár cuccod; bútorod - most egy darabig nem kell majd; a géped - amin most írsz vagy bármi. Nagyban besegítene, ha lenne abban a városban hol laknod, legalább az első fizudig. Náluk, a rokonainál vagy bármi.

Ha ez sem, kérdezd meg a szüleit, hogy ők mit tudnának tanácsolni - remélem közel vagy egy ilyen jó kapcsolathoz velük, hogy megkérdezd és ez csak erősít a bizalmon. Persze ésszel, ügyesen.

De mindezt csak a biztosra építsd - ha biztos vagy a csajban és hogy ott tutira lenne melód.

Sok sikert!

2009. aug. 28. 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!