Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! Pár jó tanács jólesne most. Hogy csináljam?
a ahjléktalan szállot baromi gyorsan felejtsd el!!!!!!
hány éves vagy? tudnál dolgozni?
ha esetleg vállalnál alkalmi munkát ott ahol most laksz, azért h ott a barátnöd közelében találj vmi olcso albérletet, és le tudd tenni a foglalót, akkor szépen gyüjts...aztán csak ugy költözz oda ha már lesz ott biztos munkád, ne ismeretlenbe menj... nemtom, nemtom mit érzel, de nemértem h miért ien fontos h költözz, semmi értelmet nem látok kivülálloként benne... persze a szerelem vak... de tervezz meg mindent elöre, ne menj ugy oda h nincs hol aludni,nincs munkád, stb... ehez minimum 2 honap kéne... addig még változhatnak is akár a dolgaitok, de ha nagyon menni akarsz, spórolnod kell... nagyonnn!!
sok sikert:D
16/L Remélem tudtam segiteni, és nem döntessz rosszul... :)
Sztem a bnőd sem akarná h az utcán köss ki miatta. Igazuk van az előttem szolóknak..gyüjts össze pénz majd keress ott egy kis albérletet, na meg persze MUNKÁT!
Am meg nem értem h az ő szülei nem engednék meg h ott lakj náluk? ( persze ha lenne munkád és beszálnál a rezsibe)
L20
És szerinted a barátnőd meddig járna egy hajléktalannal? A szüleinek is biztos nagyon tetszenél.
FAKE?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!