Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan csináljam? Valakinek valami tanács?
Szia!
Nagyon szimaptikusnak tünsz az adatlapod és a képeid alapján,és szeretnélek megismerni.
Ha Te is benne vagy,dobj egy msn címet :)
Köszi: Józsi :D
ne, ez nagyon gáz..
az iwiwes ismerkedős levelektől borsódzik a hátam!
csak jelöld be, aztán "véletlen" fuss vele össze egy buliban, keress egy közös barátikört, vagy bármi, de IWIWEN SOSE KEZDEMÉNYEZZ, MERT ULTRAGÁZ!
Hát, sztem simán írhatsz neki levelet azzal kapcsolatban, h "csak nézelődtem az adatlapok között, egyik ismerőstől a másikig jutottam, aztán annak az ismerőse,aztán annak, és a végén vhogy eljutottam hozzád is." - és itt már írhatsz akár az egyik képéről, akár az adatlapjáról, akár bármiről - pl ha van közös ismerősötök - csak semmi nyomulás. CSupán érdeklődj!
Egyébként ha nem akarsz ennyire direkt lenni, akkor írhatsz kommentet az egyik képe alá, és nézheted, h válaszol -e rá.
De nem hiszem, h ultragáz lenne az sem, ha egyszerűen megírnád neki, h szimpatikusnak tűnik az adatlapja alapján. Viszont azt a dumát tényleg hagyd, h "és szeretnélek megismerni, ha te is benne vagy, dobj egy üzit" -ez olyan hát meg szőr meg borsó meg hideg...
24/L
Szerintem az eddigi komenntekre ne hallgass, mert nagyon sablonosak, ez biztosan nem válna be. Én is szoktam ilyeneket kapni és totál rosszul vagyok tőle.
Furcsának tűnik, de tuti nyerő:
1. Mielőtt ráírsz a csajra nézd át a profilodat, hogy minden okés-e.(képek, magamról rovat, klubok, sötöbö)
2. Semmiképp ne írj neki ilyet, h. szia megtetszettél az adatlapod alapján...
3. Légy kreatív, különleges, szokatlan
4. Szia nélkül és üdv, x.y. voltam nélkül csak ennyit írj neki:
Egy fagyi?:)
5. Szokatlan, el fog mosolyodni, megnézi az adatlapodat, és tuti hogy vissza fog írni, mert nem érti majd h. miért csak ennyit írtál. Ez szokatlan. ÉÉéérted?
Na hajrá, csináld meg és kommentelj, h. mi történik.
22/L
sztem nem gáz iwiw-wn ismerkedni.
egyszerűen írd le neki h megtetszett é szeretnéd jobban megismerni és kész.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!