Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogyan tud spórolni párjával akik anyóséknál
élnek?
nem tudok spórolni,sosem tudtam,és sosem fogok...
2013. jan. 8. 09:09
Így nehéz spórolni. Nekünk abban segítettek, hogy nem kellett rezsit fizetnünk.
2013. jan. 8. 09:18
Tőlünk minden elvesz anyós,úgy hogy nem marad szinte semmi.
2013. jan. 8. 09:33
4/14 A kérdező kommentje:
Az én anyósom nem vesz el semmit csak fizetni kell a számlák felét. Külön konyhán vagyunk , külön főzünk csak 1 közös helységben közös edényekben. Azon gondolkodom hogyan lehetne spórolni mert szeretnénk külön költözni mert hát külön csak nem a szülői ház. Szeretnénk butorokat venni saját hűtő , fagyasztó, gáztűzhely, külön edények, mosógép, persze nem újat mert akkor 6 év alatt sem költöznénk el mert mire megvennénk 1 újat drágát márkásat addig mire össze spóroljuk addig elromlik és költhetünk a javításra. A párom ragaszkodik a jó minőséghez és egy sony hűtőt nézett ki magának ami 55 000 ft -ba kerül használtan és a fizetése 70 000 ft+ még abból fizessük a számlákat is ami most olyan 15 000 ft.Én kapok havonta 27 000 ft-ot.
Ez az, amikor nem találkozik a "kereslet-kínálat"...
2013. jan. 8. 10:10
Most nem azért, ha 15000 Ft-ot kell fizetnetek akkor marad 82000 Ft-otok, szóval simán tudnotok kéne spórolni, még akkor is, ha külön kasszán van a konyha (még akkor is, ha napi 2000 forintot költötök kajára, ami 1 kiló színhús és köret mellé), de beszélhettek anyósékkal, hogy főzzetek közösen több naposakat vagy egyedül csináljatok több napra...
Sony nem egy hűtőgép márka jut eszembe róla, inkább tv és hangtechnika... A gorenje nagyobb hűtő márka:)
Használt és az új között nincs olyan nagy különbség, ha akcióban veszed, meg mondjuk nem olyan márkásat keresel... Az igényeiteket írjátok össze a konyhai berendezésekkel és nézzetek utána neten, hogy mennyiért lehet megvenni őket újonnan, de akár az áruházakat körbejárva is tájékozódhattok. Sokszor van 0% thm-es hitel is...
Külön költözést albérletbe vagy sajátba gondoltátok?
2013. jan. 8. 10:11
albérletbe alapból nem tudnának menni,tisztába vagytok az árakkal?én most akarok albérletbe költözni,rokoni áron 45 ezer a bérleti díj,plusz arra jön a rezsi ami 45-50 ezer forint kb...jah és 2 szobás lakás! nekik pedig van 90 ezer forintjuk..még az albit sem fedezné az összeg..és akkor még nem ettek semmit...jól meg kell gondolni!!!!
2013. jan. 8. 10:17
#6!:
0% thm?!?!?!
Röhög a bolha...
2013. jan. 8. 10:22
#8 áruhitelre gondoltam és nem lakás hitelre illetve személyi kölcsönre gondoltam :)
Nem csak Bp-i árakban kell gondolkozni, lehet kisebb városban olcsóbb, mint a fővárosban/nagyobb városokban...
De ám valószínűleg nem 27000 ft-ot fog a kérdező keresni évekig, hanem többet...
2013. jan. 8. 10:42
10/14 A kérdező kommentje:
Így van ez csak átmeneti kereset....Annyiból van szerencsénk hogy anyós felajánlotta hogy használhatunk a burgonyából, a sárgarépából nyugodtan mert vett több zsákkal. Nem albérletbe költöznénk hanem anyósnak van egy másik háza amibe odaköltözhetünk, de nincsen benne víz , fürdőszoba ami megint nem is pénz beszereltetni. Most még van jó pár hónap amíg összeszedjük magunkat és beszerzünk mindent ami kell az önálló életre.
Kapcsolódó kérdések: