Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen anyóséknál élni?
Figyelt kérdés
Csak szeretném tudni kinek milyen tapasztalata van erről a dologról.
21/L
2010. dec. 18. 15:32
1/14 anonim válasza:
Még ha jó az anyósod, akkor is sz@r.
Nem tehetsz semmi olyat, amit szeretnél, mert egy idő után nem fogjátok elviselni egymást. Amint lehet el kell költözni.
2/14 sasna válasza:
sztem szar.. :) vagyis az lehet, főleg, ha nem birjatok egymást.. de te már ott élsz 1 pasinal? :S
3/14 anonim válasza:
Azért tegyük hozzá hogy ez nem csak az anyóson múlik. Általában a lány riválisként tekint a fiú anyjára, féltékenykedik.
4/14 anonim válasza:
Mindenképet szétcseszi legalább két ember életét. Ha elköltöztök idővel, akkor, is mint egy súlyos betegség, nem könnyen múlik el nyom nélkül.
5/14 anonim válasza:
Előző vagyok ismertem ilyen párokat, sajnos elég sokat.
6/14 anonim válasza:
Napokra ott szoktam lenni a párom szüleinél, ő is itt nálunk. Az ő anyukája kedves, de mégsem költöznék oda. A nagymamám mindig azt mondta, mindenkinek legyen meg a maga fészke. Mi is azon vagyunk, még ha egyelőre csak albérletbe sikerül is menni.
21L
7/14 A kérdező kommentje:
Nem élek a pároméknál.
Csak tervezzük. Én is úgy vagyok,hogy ott szoktam lenni napokat,de nem szimpatizálok a szüleivel.
2010. dec. 18. 18:56
9/14 anonim válasza:
Ha nem is szimpatizálsz velük, akkor semmiképp ne költözz oda. Még szimpátia esetén is lehetnek gondok, mert az együttélés más. És épp elég ennyi idősen neked megszokni a párodat, nemhogy még további 2 embert. Kétlem, hogy menne, ha eleve nem kedveled őket. De ha persze azt akarod, hogy az összeköltözés után szét is menjetek, hajrá...
10/14 anonim válasza:
Miben lenne más a fiú szüleivel élni mint a sajátjaival? Ha normálisak akkor semmivel sem nagyobb feladat hozzájuk alkalmazkodni mint a saját szüleihez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!