Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek hány éves korig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hány éves korig lehet párkapcsolat nélkül élni?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy akinek soha nem volt senkije, nem volt randin és már kicsit 30 is elmúlt meddig tud így élni?

Van annak felső korhatára , hogy mikor kezdesz el keresgélni?

2011. szept. 23. 13:38
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
hat mindenestre valakit legalabb 25 eve kordig szerezz mert aztan felebredsz, h 30 vagy es senki sehol meg mind foglatak az ugyes fiuk
2011. szept. 23. 13:41
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha férfi az illető, akkor az is lehet, h azért nem volt 30 éves koráig senkije, mert csúnya és pénze sincs. Akkor viszont muszáj így élnie továbbra is.
2011. szept. 23. 13:42
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

elvileg akármeddig lehet így élni, sőt, idővel egyre jobban hozzászokik az ember

aztán egyre kevesebb lesz a környezetében a szabad préda, nem is lesz lehetősége párt találni, elkezdik más dolgok érdekelni, munka, tanulás, utazás stb

tizen- és huszonévesen a legkönnyebb ismerkedni, sok a kortárs, suliban, egyetemen, bulikban, mindenki párt akar találni, aztán 30-on felül már mindenki lekötötte magát, nincs kiből választani

meg persze aki tizenévesen nem tanulta meg a randizást, az ellenkező nemmel való kapcsolattartást, beszélgetést, annak később gondot is fog okozni az ismerkedés, persze nem lehetetlen, de egyre nehezebb lesz belejönni

2011. szept. 23. 13:43
 4/16 anonim ***** válasza:
90%
élete végéig lehet pár nélkül élni. sok embert ismerek, akinek soha nem volt senkije. de szerintem 25-30 év után már érdemes igyekezni
2011. szept. 23. 13:47
 5/16 A kérdező kommentje:

Teljesen igaza van az utolsó hozzászólónak. Ezt érzem évről évre ,hogy egyre nehezebben megy az hogy 1 lányhoz odamenjek.

Azt gondoltam csak én hittem, hogy évről,évre visszafejlődök.

Lassan kezdek beletörődni még ha rossz is, nekem soha nem lesz senkim .

2011. szept. 23. 13:48
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Embereld meg magad. Ha nem veszed a saját kezedbe a sorsod, jó eséllyel nem lesz senkid, és szinte biztos, hogy ha lesz is, nem olyan, amilyet igazán szeretnél. Változz, tudatosan. Ismerkedj, akármennyire félsz is, vagy bánt a visszautasítás. Egy életed van, használd ki.
2011. szept. 23. 13:51
 7/16 anonim ***** válasza:

30 évesen még nem vagy öreg. Sok embert ismerek akinek nincs párkapcsolata. Szerintem keress haverokat és menj el velük szórakozni.

Próbáltad már a levelezőtárs keresést?Én itt szoktam ismerkedni:

[link]

de rengeteg hasonló oldal van:)

2011. szept. 23. 13:56
 8/16 A kérdező kommentje:

ok. Tegyük fel van akivel kezd kialakulni vmi.

Haza nem viheted mert otthon van alkoholista anyukád és beteg nagymamád. Van olyan aki sokoáig eltudja fogadni, hogy rendszeresen tök ideg vagy? Mindig azt hallja tőled miként aláz meg , veszi semmibe saját anyád.

Mindennaposak a veszekedések, az alkoholista szülő mindkettőjüknek neki megy mint 1 vadállat?

ok. Elköltözhetnél tőle de nagyanyád beteg ,unokájával albiba nem menne.Az fiú pedig soha nem tudná megbocsátani magának ha azért és akkor történne a nagyszülővel vmi mert elköltözött.

2011. szept. 23. 14:00
 9/16 anonim ***** válasza:
70%
figyelj en 31 eves vagyok es most szakadt meg a kapcoslatom es fajdalmas erossen, most probalok kijarni a baratnokkelde senki rank nem nez vagy aki az is rusnya vagy csak szexet akar es nem konnyu nekem igaz keves ideje vagyok szabad alig 1 honapja.
2011. szept. 23. 14:11
 10/16 anonim ***** válasza:

Akkor neked nem a nőkkel van a bajod, hanem a családoddal.

Ebből ki kell szakadni, sajnos más megoldás nincs. El kell kezdeni az önálló életedet, mert elszáll feletted az idő. Nem te vagy az oka a magányodnak, hanem a családod, ezért tőlük kell függetleníteni magadat.

Én is hasonló helyzetben vagyok, nem irigyellek. Mondjuk nekem már voltak kapcsolataim korábban, 5 lánnyal jártam rövidebb-hosszabb ideig, szóval tudom, hogy megy ez nekem, csak ki kell tudni szakadni a lehúzó környezetből.

2011. szept. 23. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!