Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hány éves korig lehet párkapcsolat nélkül élni?
Arra gondolok, hogy akinek soha nem volt senkije, nem volt randin és már kicsit 30 is elmúlt meddig tud így élni?
Van annak felső korhatára , hogy mikor kezdesz el keresgélni?
Én inkább azt érzem, hogy sajnos sok minden kimaradt az életemből mert nem tartottam fontosnak. Egyszer eljött a pillanat amikor rájöttem, hogy nincs mit elmondanom magam nak és másnak sem volt-e jó fiatalságomban. Nincsenek benne élmények és kalandok.Nincs amire visszaemlékezhetnék. Most 31 évesen nem tudom mihez kezdjek magammal, ezeket már nem hozhatom vissza és nem is biztos, hogy pont most ennyi idősen kellene ezeket bepótolnom. Kialakult bennem annyi szorongás hogy azt hiszem azok sokasága bénít meg.
Az fáj nagyon, hogy olyan emberre pazaroltam el éveket aki meg sem érdemelte . Sajnos ezt csak most látom, holott évekkel ezelőtt kellett volna felnyílni szememnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!