Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Együtt tudnál élni egy színéss...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt tudnál élni egy színésszel? Miért igen, és miért nem?

Figyelt kérdés
2011. szept. 25. 09:46
1 2 3 4 5 6 7
 1/68 anonim ***** válasza:
100%
Színésznővel igen, de csak azért mert híres azért nem fogok.
2011. szept. 25. 09:50
 2/68 A kérdező kommentje:
Természetesen én sem úgy értettem a kérdést, hogy csak azért, mert híres. Hanem ha egymásba szeretnétek, képes lennél-e megbízni benne? Nem félnél, hogy megcsal egy késő esti előadás után? Vagy nem lenne kellemetlen megnézni azokat a filmeket, amelyekben mással csókolózik stb (még ha tudod is, hogy ez "csak" szerep)?
2011. szept. 25. 10:01
 3/68 anonim ***** válasza:
64%
Fogalmam sincs, de ha úgy adódna, miért ne? Végülis szeretek utazgatni, ez pl a munkája miatt még jó is, hisz ő is a világot járja. Szeretek szépen öltözködni, a legjobbat kihozni magamból, de ezt megtenném akkor is, ha "egyszerű" férjem lenne. Ha meg ismert lenne, ott ugyis alapelvárás, hogy jól nézz ki. Ugyhogy ez is kipipálva. Rajongók-kérdés..-ezt nem tudom, hogy kezelném, de a bizalom eleve alapja egy kapcsolatnak, szóval előszöris ezen kellene dolgoznunk. Alapjáraton vidám típus vagyok,szeretek lazulni, elljárnék vele szívesen a bulikba, meg kül programokra... Szóval ha alkalom adódna rá, és tetszik is a személyisége, szívesen vagyok vele és jól érzem magam, akkor miért ne? Azt hiszem bírnám a tempót, mert eleve pörgős vagyok.
2011. szept. 25. 10:03
 4/68 anonim ***** válasza:
100%
Ha olyan nő, hogy félre lép akkor nem is lennék vele. Nem úgy gondolodom, hogy minden színész hűtlen lehet. Eleve nem is vagyok féltékeny típus. Bárki félre léphet ezért úgy vagyok vele mint egy átlagos emberrel. Ha olyan karakter akkor össze se jövök vele. A film jelentek ahol csókolozik ott csak ha nem valódi csókról van szó. Ezt még előtte megbeszélném, de valószínű tudnám, hogy szerep. Nem hinnm, hogy zavarna ez a dolog. Ha szexjelent lenne az már zavarna.
2011. szept. 25. 10:08
 5/68 anonim ***** válasza:
83%
10:03 Neked semilyen tempó nem lenneXD Álom világban élsz kiscsillagXD Azt hiszed te is sztár lennél mellette? Azt hiszed sokat utazgatnál?:) Mi lennél te? Személyi testőre?XD Többet lennél egyedül mint vele:D
2011. szept. 25. 10:11
 6/68 anonim ***** válasza:
50%
Pl a Fireproof című filmben a főszereplőnek mikor csókjelenete kellett, hogy legyen a filmbeli feleségét alakító színésznővel, akkor a pasi igazi feleségét rakták a jelenetbe (a közeli jelenetben a nő háttal volt, igy nem lehetett látni, hogy az igazából a felelsége és nem a színésznő), igy nem kellett "idegen" nőt csókolnia (ő, a férfi nem akarta megtenni)
2011. szept. 25. 10:14
 7/68 anonim ***** válasza:
50%
10:11-esnek inkább nem magyarázkodom, mert most lusta vagyok :).
2011. szept. 25. 10:22
 8/68 anonim ***** válasza:
59%
Ne is édesXD Üres fejűvel nem szeretek vitatkozniXD
2011. szept. 25. 10:23
 9/68 anonim ***** válasza:
33%
Tényleg édes vagyok, honnan tudod? Akkor ezek szerint látásból már ismersz.
2011. szept. 25. 10:29
 10/68 anonim ***** válasza:
68%
én nem hiszem. a szerep miatti smárolás nem zavarna de az igen hogy mivel szinész ezért valoszinüleg simán nem venném észre a jeleket hogy megcsal vagy hazudik,mivel szinész..
2011. szept. 25. 10:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!