Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt tudnál élni egy színésszel? Miért igen, és miért nem?
Figyelt kérdés
2011. szept. 25. 09:46
21/68 anonim válasza:
Jó! Csak nyugodtan:) Írd le minden panaszod hátha valaki elolvassa:) Engem már nem fog érdekelni mit írsz. Na ezt vezesd le, ha már vezetni nem tudsz:) Azért mentél át a zebrán is;)
22/68 anonim válasza:
Ja és csak annyit még, hogy rendelkezem művészi tehetséggel azaz lehet majd látni is fogsz:)
23/68 anonim válasza:
Tudok vezetni, 2.5 éve van jogsim :). És azt nem is mondtam, hogy nekem is van művészi tehetségem :). Csak nem szoktam senkinek sem mondani, mert tudod, aki magasan száll, nagyot koppanhat... Inkább meghúzom magam, biztosra megyek és ha már profi leszek (bár mindig lehet újat tanulni), onnantól fogva fogom nyilvánosságra hozni hogy tudok rajzolni (ceddig csak a családom, és a barátaim tudják, meg persze a sulis tanárok). Ezen kívül dobolok is, nem is rosszul.. Csak, hogy ne nézz le másokat mielőtt megismered őket. Ha van tehetséged, de az emberekkel lekezelő vagy, senki sem vagy. Sz.rt sem ér, amit csinálsz. Nekem a legnagyobb élmény az, amikor az emberek örömüket lelik abban, amit csinálok (kaptam már ilyen visszajelzést). Nem cserélném semmire azt az érzést.
24/68 anonim válasza:
HahahaXD Ez már komolyan fájt:) Te sose leszel híres!!!!!:D Nem jól gondolod édes. A tehetséget rosszul fogod fel:) A sikerhez meg a nem csend kell hanem hangosság, hogy halljanak téged:) Ne írj le édes;)
"Nem figyelek senkinek se a véleményére. Egyszerűen követem az érzéseim."
25/68 anonim válasza:
Neked is megvan a magad módszere, meg nekem is az enyém. Vannak emberek, akik hisznek bennem, és löknek előre, menni, menni és menni, törekedni! Mert magamtól nem vagyok olyan, aki elég elszánt lenne hogy nagy dolgokat vigyen véghez, bár az akarat megvolt. 23 éves vagyok, és csak most találkoztam azzal a személlyel, akinek segítségével vihetem is majd valamire. Mert ha engem kérdeztek volna, hagyom a tehetségem elásva, és folytatom a megszokott uncsi kis életemet. Mostmár harcolok érte hogy valaki legyek. Olyan háttérrel, amivel most rendelkezem, semmi sem lehetetlen :)
26/68 anonim válasza:
Tudod mit, sok sikert kívánok neked. Remélem sikerül elérni a célodat, hogy h
27/68 anonim válasza:
híressé válj. Ez lemaradt. Amugy szívesen elbeszélgetnék veled egyszer "emberi" módon is. De szerintem te úgysem akarnál. Van egy érzésem hogy nem vagyok elég méltó hozzád.. Ha meggondolod magad, szólj.
28/68 anonim válasza:
Méltó hozzám?:) Nem vagyok Isten, hogy méltóságot kövelteljek. Szóba állok én egy kvrvával is akkor veled miért ne? Ne vedd sértésnek, mert nem célzás volt. Bár a magasságra való vágyad nem értékes. Akkor értékes, ha adsz vagy mutatsz olyat amitől az lehetsz:) Ha értéket veszel attól nem leszel értékes. Amúgy meg elhiszem, hogy van tehetséged, de te miért nem hiszed? Egy tehetséges nem kételkedik:) Lenne egy kérdésem. Ki tudnád javítani egy másik rajzát?
29/68 anonim válasza:
"Amúgy meg elhiszem, hogy van tehetséged, de te miért nem hiszed?"
Ezt úgy értettem, hogy nem hiszel más képességeiben, ha hangoztatják.
30/68 anonim válasza:
Dehogynem hiszek mások képességeiben, és helyesebben mondtad először: a magaméban nem hiszek. Már nem merek hinni. Honnan vetted, hogy hírességre vágyom hisz ezt nem mondtam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!