Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Együtt tudnál élni egy színéss...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt tudnál élni egy színésszel? Miért igen, és miért nem?

Figyelt kérdés
2011. szept. 25. 09:46
1 2 3 4 5 6 7
 31/68 anonim ***** válasza:
Hogy érted, hogy ki tudnám-e javítani más rajzát? A magam elképzelésére, vagy csak simán kijavítani ami nem pontos és nem szabályos technikailag?
2011. szept. 25. 22:31
 32/68 anonim ***** válasza:
Magad elképzelésére. Persze biztos illetlenség más rajzát kijavítani, de ha ő megengedi akkor? Na de nem voltam valami kedves veled. Hiányzik a megjegyzéseid édes. Vagy már megkedveltél? Á nem hiszem:D Hát ennyi volt a "feszkó" levezetése? Veled aztán tartós lenne...... na mindegy, nem fantáziálok:)
2011. szept. 27. 19:52
 33/68 anonim ***** válasza:
Feszkó nálam nem tart soká, ha van hol levezetni. Ha nincs akkor van a bumm. És mostnában nem volt. Sőt, ma is hozzáadtak. Holnap felmondok XD. De ám miért kedveltelek volna meg, adtál rá okot? Más rajzát nem szoktam javítgatni. Az enyémeket viszont szokták egyenlőre... Ám igyekszem :)
2011. szept. 27. 21:08
 34/68 anonim ***** válasza:
Mi nem lenne tartós? Nyugtass meg hogy nem csaj vagy.. O.o
2011. szept. 27. 21:12
 35/68 anonim ***** válasza:
Látom nem értesz:) sebaj.
2011. szept. 27. 21:39
 36/68 anonim ***** válasza:
Dehogy is nem értelek :). You have crush on me :)
2011. szept. 28. 13:30
 37/68 anonim ***** válasza:
Sweetheart :)
2011. szept. 28. 13:31
 38/68 anonim ***** válasza:
Én is tudok angolul nem nagy cucc. Tács dáun! Áj láv ju édes:) Inkább írj rám vagy felejtsük el egymást örökre, mert lassan egy regényt írunk ide ami semmi köze a feltett kérdéshez. Amúgy ideje lenne megpróbálnod más rajzokban észrevenni a hibákat és kijavítani szóval ne bénázz sweetheart:) Ha gondolod rajzolok neked valami szépet és megengedem, hogy kijavítsd. Nem árt, ha komolyan gondolod a rajzolást. Csók a kis mancsaidnak:) Ám hánny éves vagy sweetie?
2011. szept. 28. 20:13
 39/68 anonim ***** válasza:
Aha, ha megmondod a nemedet, megmondom a koromat :). Darling.
2011. szept. 28. 20:35
 40/68 anonim ***** válasza:
Szerinted? Biztos nem uniszexXD férfi vagyok. Még valami nyuszifül?
2011. szept. 28. 20:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!