Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha már együtt laktok a pároddal, hol? (Anyóséknál, vagy a te szüleidnél) Milyen a szülőkkel való együttélés, főleg anyóséknál?
Mi a párommal 3,5 éve vagyunk együtt, szeretnénk összeköltözni.De én mondtam a páromnak, hogy nem fogok odaköltözni náluk, mert nem tudok feloldódni ott, feszült vagyok, így nem is tudnék boldogan élni ott.
Csakis külön vele szeretnék élni.
Mostanában egyre többet jön szóba ez.A párom szülei azt szeretnék, hogy eleinte ott lakjunk, de én semmiképp nem akarok.És nem is fog ez a dolog megváltozni részemről.Annyira nem jövök ki a párom szüleivel, nem vitázunk meg semmi ilyesmi, csak nincs közös témánk amiről beszélgetni tudnék velük :S. Nem is szeretek annyira oda menni, ezért akarok tőlük külön lakni. 21/L
Mi külön lakásba költöztünk össze a párommal, de sajnos az nagyon kicsi és nem tudtuk még megoldani, hogy nagyobb legyen. Jött a baba és hazaköltöztünk az én anyukámhoz.
Tapasztalatom: SOHA, SEMMILYEN körülmények között nem költöznék össze senkivel, még a saját anyámmal sem többet.
Eddig jól kijöttünk, de ez az összeköltözés nem volt jó ötlet. Pedig a saját anyámról van szó...
Tarts ki az elhatározásod mellett, addig ne költözzetek össze, amíg külön nem tudtok.
Köszönöm a válaszokat!
Még több választ várok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!