Horgászok! Tudnátok nekem ajánlani bojlis horgászathoz egy jó minőségi damilt? Az sem baj ha kicsit drága. Nem ezen akarok spórolni.
Üdv! A Trabucco T-Force Pro Carp zsinórt ajánlom, nagyon erős, nagyon strapabíró zsinórocska.
A 0,30 mm-es szakítószilárdsága majdnem 12 kg! De bővebben itt olvashatsz róla:
Én a 0,30 és a 0,35 mm-est használom, több nagy halat, köztük amurt is sikerült akadók közeléből visszafordítanom.
A Spro Carp Maxx is jóféle, de én azt tapasztaltam, hogy nagyon nyúlik. Évekig kínlódtam azzal, hogy már 2-3 nagyobb hal után tekeredett a bot végére. 50 métereket kellett eldobálnom, volt, hogy egy héten kétszer.
Szóval, szerintem, Trabucco!
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!!!
Ez igazán hasznos volt...
Carp Zoom bull-dog
Szinte semmit nem nyúlik, egy "bika" zsinór, nagyon jól bírja az akadókat(faágak,kagyló,nád stb..)legextrémebb körülmények között is megállja a helyét.
Ezzel a zsinórral, már kiszedtünk egy 15,75kg amúrt, miközbe a zsinór vastagsága 0,28mm volt.
0,25mm 8,8 kg
0,28mm 10,75 kg
0,31mm 12,65 kg
0,35mm 15,45 kg
0,40mm 19,35 kg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!