Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Szerintetek mi az, amin...

Szerintetek mi az, amin spórolni tudnánk még?

Figyelt kérdés

Albérletben élünk.

albi: 55 000/hó

rezsi:20-35000/hó,évszaktól függ,nem átalányt fizetünk

telefon: kb 7000/hó

net + TV: 9500/hó

étkezés: 20-25ezer/hó

útiköltség: 40-50000/hó

párom német oktatása: 20000/hó

Az internet és Tv csomagot holnap szeretném lecseréltetni,tehát csomagot váltani,ha legalább 2-3ezerrel kevesebbre jönne ki,már jó.

Az útiköltség sajnos ilyen sok,csak autóval tudjuk a munkahelyünket megközelíteni.

Szerintetek? Min tudnánk spórolni?

A keresetünk egyébként 280000 és 330000Ft közé esik nettóban,hónapfüggő.

Tehát azért marad pénzünk,de én soknak tartom a kiadásokat.

Köszönöm a segítséget!

2013. jan. 3. 15:20
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
41%
Te most bosszantani akarsz minket? Más nettó 90-et kap, vagy éppen munkanélküli. Valahogy csak sikerül eléldegélni...
2013. jan. 3. 15:28
 2/22 anonim ***** válasza:
Viszonylag jól osztjátok be a pénzt-ahogy látom. Bár az étkezésre költhetnétek többet is, a rezsit én sokallom-csak ketten vagytok, kettőtökre az a rezsi költség az sok. A párod német oktatása meg gondolom csak átmeneti jellegű kiadás-idővel ez a havi 20.ezer ft majd felszabadul.
2013. jan. 3. 15:28
 3/22 anonim ***** válasza:

Ha nem pest,akkor olcsóbb albiz nézni,igaz keresgélni kell,de vannak jók,én 3 hónapig keresgettem az igazit,30-ért béreljük.

Rezsinél mi mennyi?Mivel fűtötök?

Melóba nem jár arról a környékről más is? Megbeszélni hogy egyik nap az egyik,másik nap a másik megy kocsival.

német oktatás...keresni olyat aki tud németl,ingyen tanit,cserébe te vagy párod tanitja olyanra amit ő szeretne és ti tudtok,pl angol

Étkezés: ezen ne spórolj többet,igy is kevés nagyon,mi kettőnkre 40 alatt nem állunk meg,de inkább 50-60.

2013. jan. 3. 15:30
 4/22 anonim ***** válasza:

Első: kettejük fizuja ennyi,nem külön külön.

Külön külön ez kb 150ezer,annyira nem sok.

2013. jan. 3. 15:31
 5/22 anonim ***** válasza:
Ja, úgy már nem olyan brutál. De még mindig jónak számít. Sajnos.
2013. jan. 3. 15:35
 6/22 A kérdező kommentje:

Az étkezés nem ennyi,mert spórolunk,imádok főzni és jókat eszünk,de az apukám állattartással is foglalkozik,így sok húst onnan kapunk,másrészt én a munkahelyen ebédelek a hónap 30 napjából 14-16 napot. Akkor meg ugye vagy az van,hogy amit főztem,az a páromnak több napra elég,vagy nem is eszik itthon a párom,hanem eszik valahol.

Szerintetek így is kevés,amit étkezésre költünk?

Amikor tisztítószereket meg ilyeneket vásárolok,akkor persze ez több,de általában azt két havonta teszem meg jó előre :)

Az utazásnál sajnos nálam nincs akivel járhatnék,a párom többekkel együtt jár,de kettőnknek egy hónapra sajnos ennyi :(

Kedves első,nem akarok én senkinek rosszat,de attól mert valaki kevesebből él,még nem kell minden magasabb keresetűnek teljesen elégedettnek lenni a pénzköltési technikáival. Sehol nem írtam,hogy kevésnek tartanám a bevételünk,csupán ha tudom,szeretném csökkenteni a kiadásainkat.

Eddigieknek köszönöm,a további ötleteket is várom! :)

2013. jan. 3. 15:39
 7/22 A kérdező kommentje:
Ja és első,lehet félreértettél,nem keresünk összesen 600ezer forintot,a kettőnk keresete ÖSSZESEN kb. 300ezer! ;)
2013. jan. 3. 15:41
 8/22 anonim ***** válasza:

Akkor nem kevés az étkezésre,a főtt kerül sokba és a hús igazán.

Akkor rezsin lehet hogy lehetne,leirod mi mennyi?

Vagy munkahelyhez közelebbi albérlet?

2013. jan. 3. 15:43
 9/22 A kérdező kommentje:

Ja és a rezsis kérdésre a válasz:

Villany olyan 5000 Ft körül szokott lenni,gáz nyári hónapban szintén 5-6000,télen ugye több,a legtöbb az olyan 20-25000 volt,olyan hónapban,mikor végig szinte mínuszok voltak kint.

Közös költség 1000 Ft,biztosítás 1500 Ft, szemétdíj olyan 8-900 Ft.

Víz 6-8000 Ft,változó.

2013. jan. 3. 15:46
 10/22 anonim ***** válasza:

Mi ketten keresünk kb 250 ezret, és van két középiskolás gyermekünk.

Igaz, albérletet nem kell fizetni.

Hogyhogy ennyi az útiköltség, hát hová a bánatba utazgattok?

Közelebb munkahely? Közelebb albérlet?

A rezsinél energiatakarékos égőkkel a felét meg lehet spórolni a villanyszámlának.

2013. jan. 3. 15:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!