Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tudom, hogy ennek a kapcsolatn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom, hogy ennek a kapcsolatnak lőttek, de maradt bennem kérdés. Kérdezzem szerintetek, vagy legyek köcsög énis?

Figyelt kérdés
Barátnőm időt kért. Egész hétvégén kattogtam, ő elment bulizni. Ma beszéltünk, leszarta az egészet. Mellé ilyeneket mondott, hogy szeret, hogy nem akar elveszíteni, sírt és a többi. Ezen kívül van még az , hogy a kapcsolati állapotot is úgy hagyta, a közös képet sem vette le. Ma azt mondta, hogy "összerakjam a cuccod mire jössz?" Kérdeztem, hogy miért mit gondol? Erre ő : Mondtam már, hogy nincs értelme. AKKOR MIÉRT MOND ILYENEKET???? Mi károm származhat abból, ha ezeket megkérdezem?
2013. jan. 7. 17:56
 1/5 anonim ***** válasza:
50%

nem teljesen értem.. mit is szeretnél megkérdezni tőle?

amúgy szerintem tojd le őt, menj el a cuccaidért, ha esetleg még hagyja, jól dugd meg, aztán lépj le, töröld őt fészről, ha hívd ne vedd fel, sms-re ne válaszolj, és kész :)

18L

2013. jan. 7. 19:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem értem ezt az egészet. Picit értelmesebben nem lehetne leirni? :P
2013. jan. 7. 20:08
 3/5 anonim ***** válasza:
az első válaszoló tanácsához még annyit hozzá tennék, hogy aztán várd meg amig visszasunnyog.. ha meg nem fog, akkor a válasz a kérdéseidre: nehezen válik meg tőled, mert szeret de csak mint embert/barátot/testvért.. vagyis sajnálja, de nem te vagy az igazi, ezért inkább nem akar áltatni tovább és szakít.
2013. jan. 7. 21:10
 4/5 A kérdező kommentje:
Na a következő történt.Beszélgettünk mindenről, a kapcsolatról, hogy ha nem akarja, miért van velem, ha nincs velem, miért vagyok itt, ilyen olyan kérdések.Kimondta hogy kíván. Lefeküdtünk. Szex közben, bevallotta, hogy az exét is szereti.kérdeztem, hogy votl valami? nem volt semmi. Lett volna?? gondolkodott.. Leoltottam mint a szemét, hogy akkor hagyjon engem békén stb. stb. felült, sírt. Mondom mit sírsz? mondta, hogy engem is ugyanúgy szeret, és ezt nem tudom megérteni. Mondom neki, de mit aakrsz attól a köcsögtől ? AZtán megölelném, eltol. Mondom neki, engem ne tologassál el. Odajött megölelt. Összeszedte a cuccom. Jött befele megkérdeztem tőle, hogy most kajak lett volna vele is ez mint velem? Mondja, hogy nem.. de büszkén ! NEM! mondom miért? mondja, mert voltál te.. Előtte még búcsú szex meg igy meg úgy.. aztán hogy a sarkamra álltam ,láttam, hogy bánja a dolgot. Kint a kapuba, mondom neki, utoljára látsz amúgy, lehet.. megcsókoltam, ő meg mondta, hogy nagyon sajnálja. Mondom énis.. Megálltam, mondom neki, na akkor amit érzel most mutasd meg , mert lehet nem leszek már, mivel két nap alatt tulteszem magam. Odalépett, megcsókolt, megölelt, meg sírt... Otthagytam.
2013. jan. 7. 22:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Sztem most van itt az ideje,hogy hagyd ott...ha szeret úgysem birja nélküled,de az a baj sztem is,amit az előző emberkék irtak,h ck fél,hogy elveszit egy nagyon jó barátot.
2013. jan. 8. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!