Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van ennek a kapcsolatnak jövője?

Figyelt kérdés

A barátommal nem rég átbeszéltük, hogy hol is tart most a kapcsolatunk, másfél hónapja vagyunk együtt. Azt mondta, hogy imád velem lenni, mindig is ilyen lányról álmodott, mint én külsőre és belsőre egyaránt, hogy nem is gondolta, hogy létezik ilyen.... legszívesebben folyton csak velem lenne, én vagyok minden gondolata, ha bármilyen baja van csak rám gondol és máris jobb...stb... emellett figyelmes, minden egyes apróságot megjegyez rólam, pont úgy viselkedik, ahogy azt mindig is szerettem volna egy férfitől... és pont olyan, mint én, mindenben (ezt ő is így látja), szóval nagyon összeillenénk.

De azt mondja, hogy nincsenek ilyen mélyebb érzelmei még, mert most tudatosan nem akarja, hogy túl hamar ez legyen, mert oylankor mindig elrontja a dolgokat, de velem semmiképp se szeretné.

Csak az a baj, hogy ebben én nem hiszek, hogy tudatosan lehetne irányítani... ha nem szerelmes ennyi idő alatt, akkor nem is lesz, ugye?

Mit gondoltok, van ennek a kapcsolatnak értelme? Én szeretem őt... de ha ő nem, hát akkor eléggé felesleges, ugye? :(

21L

2012. dec. 18. 23:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ugyan ilyen kapcsolatban vagyok most én is. Először nekem is furcsa volt a tudatos dolog egy nagy szerelem után. Viszont kezdek rájönni, hogy hosszú távon így jobb. A szerelem elmúlik idővel és magadra maradsz egy olyan emberrel, akivel nem illetek össze.

Ha társat akarsz igazán, akkor szerintem nem kellenek olyan iszonyatosan heves érzések.

Lehet ő sokkal jobban meg fog becsülni téged mint egy szerelmes idióta(már bocsánat) aki mond minden szépet, aztán egyik pillanatról másikra hirtelen kiábrándul és eldob egy új szerelemért.

2012. dec. 18. 23:54
 2/11 Ivan Iljics ***** válasza:
A srác szerintem egyszerűen csak nem jött rá hogy már most is szerelmes... :D
2012. dec. 18. 23:56
 3/11 A kérdező kommentje:

Első válaszoló, persze ez valószínűleg így van, de én nem akarok olyan férfivel lenni, aki nem szerelmes. :(

Szerinted az lehet még, vagy ha eddig nem, akkor már nem is lesz?

2012. dec. 18. 23:56
 4/11 anonim ***** válasza:
Félsz tőle, hogy nem fog téged eléggé szeretni? Szerelem elmúlik. Max 2-3 év. Ha alapból ennyi időre tervezel, akkor hagyd ott mert nem tudja megadni, amit szeretnél. Ha tényleg ő kell, akkor viszont jó kapcsolat lehet belőle.
2012. dec. 18. 23:58
 5/11 A kérdező kommentje:

Szerintem ha úgy vagy együtt valakivel, hogy nem vagy belé szerelmes, és soha nem is voltál, akkor úgyis ott fogod hagyni, ha egyszer igazán szerelmes leszel, mert az az érzés mindent felülír.

Viszont, ha korábban volt szerelem egy kapcsolatban, akkor van mire visszaemlékezni, előjöhet újra a régi láng... de ha sose volt meg, szerintem nincs értelme.

Szóval akkor szerelmes sose lesz belém, ugye? :/

2012. dec. 19. 00:01
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha minden stimmel akkor nem értem mi a gondja, várd ki a végét, de azért készülj fel a rosszra is.
2012. dec. 19. 00:03
 7/11 anonim ***** válasza:

Én már úgy vagyok vele, hogy láttam mindkét oldalt. Voltam szerelmes férfivel és láttam utána, hogy és miként hűlt ki nála ez a dolog, hogy ment át teljes közönnyé. A lila köd az lila köd. Amint elkezdett letisztulni rájött, hogy soha nem én voltam az aki kell neki.

Aki viszont tisztán lát engem köd nélkül, annak jobban elhiszem, hogy kellek neki. Én már komoly dolgokat keresek egy kapcsolatban, pl. gyerek akinek apa kell nem egy lúzer aki romantikus álomképekkel hiteget.

Eleinte énis féltem ettől a dologtól, sok kétségem volt, mint neked. Valami szinten nekem is hiányzik a szerelem, bár nálunk ez abban más, hogy én sem vagyok szerelmes. Érzek iránta valamit, ami több mint vonzalom, de még nem szerelem. Olyan a kettő közti érzés. De tudom, hogy ő kell nekem.

Arról nem is beszélve, hogy még szerelem is kialakulhat...:)

2012. dec. 19. 00:09
 8/11 A kérdező kommentje:

De ha minden ilyen jó, akkor hogy lehet, hogy nem szerelmes? Egyszerűen nem értem... az előző kapcsolatom 4 évig tartott, tudom, hogy a barátom végig szerelmes votl belém... mégis érzem, hogy a mostani barátom sokkal jobban rajong értem, sokkal több mindent tesz értem és egyszerűen minden egyes tette, szava, tekintete, érintése azt sugallja, hogy szerelmes... de közben mégse az. :(

Komolyan nem értem, hogy lehet ez!

2012. dec. 19. 00:14
 9/11 anonim ***** válasza:
Amúgy az is lehet, hogy simán szerelmes. :)
2012. dec. 19. 00:18
 10/11 anonim ***** válasza:
A leirtak alapjan szerintem szerelmes!
2012. dec. 19. 01:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!