Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálok rosszul?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel 17 hónapja vagyunk együtt,nagyon szeretjük egymást és a legfontosabb nekem a világon.A kapcsolatunk eleje óta mindent megadok neki ( szerelem,kedvesség,törődés, nyaralás,ajándékok,hotel, minden) .Mindennel a kedvében járok.Már a szüleink is találkoztak.Régen eljártam érte az iskolába(mostmár dolgozom),közös ágyat vettünk, tényleg mindent.Aztán lefeküdtünk egymással ( mindketten szüzek voltunk ) felküzdöttem,hogy jó legyen a szex, legyen orgazmusa, mert ő azt mondta ,hogy "lusta" hozzá.Most ott tartunk,hogy végre már van orgazmusa szex közben, de mégis mindig "könyörögni" kell a szexért.Sokat balhéztam vele emiatt, hogy alig akar szexelni.És most ott tart a dolog, hogy tegnap az ő fejében fordult meg a szakítás gondolat, mert hogy én milyen vagyok, csak a szexet akarom.Mert hogy mindig balhézok ,hogy nincs szex.

Ezenkívül már egyszer megcsalt (csók).

Nagyon szeretem őt, és nem tudnék nélküle lenni.

Most ilyenkor mi van? 19/F 17/L

2009. aug. 27. 15:27
 1/8 anonim ***** válasza:
Fiatal... de ha még veled se akar sexelni, akkor minek kavar mással? 17/L én is ezért nem akarok senkit...mert nem akarok semmit se még:)
2009. aug. 27. 15:31
 2/8 anonim ***** válasza:
nyaralás,ajándékok,hotel, minden.... na itt rontottad el. Elkényeztetted anyagilag, de lehet, hogy semmit nem érez irántad. Ha szexelni sem akar, meg mással csókolózik akkor ennek annyi.
2009. aug. 27. 15:32
 3/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szeret,és az egy régi eset volt, tudom hogy szeret, de mégis, nekem fura ,hogy ennyi minden után neki jut eszébe hogy szakítsunk
2009. aug. 27. 15:33
 4/8 anonim ***** válasza:

fuuu ... hat... elejet jo volt olvasni :) viszont nekem a vegerol az jott le h csak te vagy erte annyira oda...:/ gondolj bele... megha lusta is ha szeretne annyira mint te ot akkor minden percben veled akarna lenni. nalunk ez legalabb is igy van. szerintem nem szeret teged ugy ahogy kellene hiszen mar volt is ra pelda h megcsalt:/ a helyedben en elgondolkoznak a dolgon... lehet h csak ido kell neki, bar nem hinnem... ezt vele kell megbeszelned, szerintem veled nincs semmi baj... de ha nincs gusztusa szexre akkor ne eroltesd!

18/L

2009. aug. 27. 15:34
 5/8 anonim ***** válasza:
Semmit nem csináltál rosszul, egész egyszerűen egyoldalú ez a kapcsolat. A működőképesség része a harmónikus testi kapcsolat, ha ez nincs meg, akkor már nem teljes. Nyugodtan bólints rá a szakításra, ez a kiscsaj jódolgában már nyüglődik. Túlzásba vitted a kényeztetést.
2009. aug. 27. 15:45
 6/8 anonim ***** válasza:
Arra még nem gondoltál, hogy esetleg neki is rengeteg kérdés kavarog a fejében? Hogy pl mivan ha neked ő csak a szexre kell, mert folyton azt akarod tőle... Persze innentől kezdve pedig az is felmerülhet bennünk, hogy talán még nem kész a szexuális életre teljesen.
2009. aug. 27. 16:14
 7/8 anonim ***** válasza:

Semmit sem csinálsz rosszul, mert;

1.Megbeszéltétek(fölösleges volt )

2.Elkényeztetted-ő pedig csak kihasznál mert cserébe nem ad neked semmmit, talán még szeretni sem szeret-főleg ha a szakításon gondolkozik

3.Én a helyedben nem bíznék meg benne-mert megcsalt már egyszer szóval megfog még milliószor-az ilyen kis ku..ákat nem kell szeretni kicsit sem(bocsi a szóért dehát az )

4.Senki sem pótolhatatlan..ősem --Hagydel!Sokkal jobbat érdemelsz!

Sok sikert

P u s z e d l i

2009. aug. 27. 23:13
 8/8 anonim válasza:
Lehet,hogy még nem érett rá,sőt valószínűleg hiszen csak 17éves, van aki ennyi idősen, csak azért jár vkivel,mert mások is járnak,csak is a környezete elvárása miatt és nem belső indítatásból. Amúgy ő tett vmit a kapcsolatotokért, vagy csak te tepersz? Hidd el olyan lányt, akit kényeztethetsz és szerethetsz, (sőt ő is szeret!) mindig találsz. Senki sem pótolhatatlan. De ha benne maradsz egy elfuserált kapcsolatban, esélyed sem lesz! A leírtak alapján,ő nem ragaszkodik hozzád igazán, ezért könnyebb neki kimondani,hogy szakítsatok... Amúgy meg a nők többsége kevesebb szexre vágyik ,mint a férfiak.
2010. jan. 24. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!