Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálok rosszul?
Ha látok egy ronda vagy túlsúlyos csajt és van pasija az számomra elkeserítő...nem vagyok olyan gyönyörűség és az alakom sem tökéletes, így még érthető lenne hogy miért nincs barátom!!
De ha nálam kövérebb vagy csúnyább csajnak van barátja akkor mit csinálok rosszul?????????:((
Ha lenne barátom nálam boldogabb ember nem lenne a világon!!!
Annyira szeretném őt(ha lenne), megértő, figyelmes, romantikus, és visszafogott vagyok...nem cigizek, nem vagyok kint az utcán éjjel- nappal, de mágsem jönn össze......... ='( ELEGEM VAN!!!
Fiúk, srácok mit csinálok rosszul????????
én sem vagyok tökéletes...nem vagyok szép vannak hibáim... és még ha téged el is keserít..mondhatjuk h van rajtam felesleg amit le kéne dolgoznom, és mégis MEGTALÁLTAM a számomra tökéletes férfit..(igaz kisebb hibái vannak, de kinek nincsenek?)
ne görcsölj rá a pasi témára, mert akkor még jo darabig nem lesz...
dobj fel képet, ugy könnyebb leirni h mit csinálhatsz rosszul...
am lehet h a tulságos akarásod nem jön be a paliknak, és azért huznak el... vagy nem is kezdenek veled...
de ezt neked kell kitapasztalni..
én is ien voltam... de ha akkor nem vagyok akaratos, akkor most tuti nem lenne párom :)
tudni kell h mikor legyél rámenős, és akaratos... :P
20/L
Vicces hogy mindenki a külsővel jön, aki ezt írta annak csak annyit szeretnék mondani, hogy az első benyomást ha meglát a külsődet nézi meg!!!
Én csak annyit szeretnék hogy legyen barátom akivel bármit megbeszélhetek, átölel...stb !
Ez túl nagy elvárás????Szerelmet akarok!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!