Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az normális, hogy a kapcsolato...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális, hogy a kapcsolatok egy idő után "eltesósodnak"? Vagy én csinálok valamit rosszul?

Figyelt kérdés

Ez a harmadik komoly kapcsolatom, az előzőeknek is azért lett vége, mert már nem úgy tekintettünk egymásra mint nőre és férfira.

Most is az van, hogy imádjuk szeretjük egymást, jól megy a közös élet, közös célok, nem nagyon veszekedünk, szóval minden rendben. De nincs már szex csak ritkán, és nem érzem magam nőnek mellette, mint ahogy szerintem ő sem érzi magát férfinak mellettem. Sokkal inkább úgy vagyunk egymással, mint a testvérek.

Azt hiszem ha elhagynám sosem bocsájtanám meg magamnak, mert tényleg nagyon szeretem, de már nincs vibrálás, nem érzem magam kívánatosnak mellette. Én szúrok el valamit, hogy mindig ebbe a hibába keveredik a kapcsolatom?

Mostanában azon is gondolkodtam, hogy megcsalnám, csak azért, hogy egy kicsit nőnek érezhessem magam egy pasi mellett. De nyilván ez nem megoldása semminek.

2011. szept. 21. 16:48
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Kívánod őt és ő téged???

Őszintén??

Mi az, amit hiányolsz belőle??

Hogy tellik a napotok együtt?

2011. szept. 21. 16:50
 2/16 A kérdező kommentje:

A szenvedélyt hiányolom belőle, az izgalmat. Azt, hogy hiányozzon, hogy repesve várjam, hogy újra lássam, hogy remegjen a kezem ha hív.

De tekintve, hogy gyakorlatilag 0-24ben együtt vagyunk (közös meló, együtt lakunk) ezek nincsenek már meg.

2011. szept. 21. 16:54
 3/16 anonim ***** válasza:
És ki ebben a hibás?
2011. szept. 21. 16:57
 4/16 anonim ***** válasza:

"Megrakják a tüzet, mégis elaluszik,

nincs az a szerelem, ami el nem múlik."

A tüzet nem elég egyszer megrakni, folyamatosan tenni kell rá, hogy ki ne aludjon. Ha azt akarod, hogy a párod kívánjon, tegyél érte! A kapcsolatok azért laposodnak el, mert a felek a mindennapokban elkényelmesednek, már nem tesznek semmit a másik elcsábításáért, mint a kapcsolat elején. Miért más férfival szexelnél, ha egyszer ott van a párod? Ne tesóként viselkedj, hanem szexis nőciként, és újra kufircolni fogtok, mint a nyulak.

2011. szept. 21. 16:58
 5/16 anonim ***** válasza:
Erre mondják azt: "Minden csoda 3 napig tart." Nincs ebben semmi rendkívüli. Sőt ilyenkor jön el az idő arra, hogy megmutathasd: tényleg nagyon szereted-e őt, ki tudsz-e tartani mellette.
2011. szept. 21. 17:02
 6/16 A kérdező kommentje:
Mindketten hibásak vagyunk, mert egyikünk sem tesz igazán. Járok edzeni, levágattam a hajam, igyekszem kiöltözni, de ezzel csak mások figyelmét szerzem meg, az övét nem. Meg valahogy mintha más világban élnénk. Mikor én próbálnék valami erotikát vinni a dologba, akkor ő bohóckodik, meg gagyog mint egy öt éves, és elheherésszük az egészet, mikor meg ő próbálkozik akkor én vagyok hulla fáradt, vagy rossz kedvű, vagy akármi. Valahogy már nem hitelesek ezek a férfi-nő szerepek egyikünktől sem.
2011. szept. 21. 17:03
 7/16 anonim ***** válasza:
Akkor nincs más hátra...mint a szakítás. Ennek semmi értelme, főleg azok után, hogy gondolkodtál a megcsaláson. :)
2011. szept. 21. 17:06
 8/16 A kérdező kommentje:
De igazából nem akarok szakítani. Illetve tök jó lenne szakítani, szingliskedni egy kicsit, és utána újra meghódítani. De nyilván ha szakítanék vele, akkor semmi garancia nem lenne arra, hogy újrakezdené velem. Elveszíteni nem akarom.
2011. szept. 21. 17:34
 9/16 anonim ***** válasza:
pedig valakinek engednie kéne ...
2011. okt. 1. 08:56
 10/16 anonim ***** válasza:

Nos ide minden kapcsolat előbb-utóbb eljut (már ha megéri). A szerelem elkerülhetetlenül elmúlik, és átveszi a helyét egy magasabb szintű szeretet. Pontosabban a szerelem alakul át szeretetté. Tehát szereted a másikat, de már nem 'úgy', és bár azt a szenvedélyes vibrációt nem érzitek, az az érzés, hogy "összetartozunk", mindennél többet ad. Az "egyek vagyunk" érzése tesz képessé arra, hogy felülkerekedjünk azon, ha már nem lángolnak úgy az érzelmek. Ha ez nincs meg, akkor bizony megérett a kapcsolat a szakításra, mert nem tudtok tovább lépni ennél a szintnél. Kihoztátok a maximumot egymásból, és most már tovább kell lépni.

26f

2011. okt. 1. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!