Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, ti hamar feladjátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti hamar feladjátok a reményt pasival szemben?

Figyelt kérdés

tegyük fel nagyon tetszik nektek egy pasi de nem is ismeritek nem beszéltek csak látásból... ilyenkor álmodoztok hogy jó lenne együtt lenni vele megismerni vagy tesztek vmit ez iránt hogy jóba legyetek? és mit?:)

érdeklődésből kérdezem,a válaszokat köszike:)

2013. jan. 6. 19:53
 1/8 anonim ***** válasza:
Max szemezés...Esetleg buliban mellétáncolom magam, hátha odajön.
2013. jan. 6. 19:54
 2/8 anonim ***** válasza:

Nemrég jártam így. Hónapok óta az első pasi, aki úgy erőteljesen megtetszett alig két találkozás után és lám, azon kapom magam, hogy egyfolytában néz. madarat lehetett volna velem fogatni, egész nap vigyorogtam. Aztán így ment ez egy pár napig, és én már totál beleéltem magam a dologba.

Aztán koppantam, amikor megláttam őt a pocakos barátnőjével...:(

Egyébként nem szoktam semmit tenni ilyen esetben (kb egy évben félszer fordul velem elő), de a jeleket küldöm. tehát sűrűn nézem, igyekszek valami mosolyt erőltetni az arcomra, stb. De várom, hogy ő lépjen.

25/n

2013. jan. 6. 19:58
 3/8 A kérdező kommentje:

jujj :( szegény...igen rossz is ez sajnos:(

am köszi hogy irtatok:)

2013. jan. 6. 20:08
 4/8 anonim ***** válasza:
Nagyon sok lány tesz, hogy jóba legyen a kiszemelt pasival de sokan nem, bármennyire is tetszik a pasi ők azt várják, a pasi lépjen.
2013. jan. 6. 21:36
 5/8 anonim ***** válasza:
Én nem szeretek futni a fiúk után, egyértelműsítem a jeleimet (nem mondom ki, de biztosra lehet menni, hogy mit akarok) és ha ezután nincs reakció 1-2 hétig akkor onnanstól nem érdekel. A párommal is 1 hétig msneztünk (régebben jöttünk össze), aztán megjegyeztem, hogy miért ott ütjük el az időt, mikor gyalog 15 percre lakik tőlem :)
2013. jan. 6. 22:03
 6/8 anonim ***** válasza:
Tapasztalatból tudom,hogy vanank élelmesebb, aranyosabb, nyitottabb lányok, akik mernek kezdeményezni férfiaknál, és nem is tesznek le olyan hamar a pasasról, ha látják,hogy eselteg zárkózott, még próbálnak kicsit oldani rajta, hátha megnyílik. Konkrétan ismerek ilyen nagyon helyes, és gyönyörű lányt, imádom is nem kicsit, a hozzáállása miatt.
2013. jan. 6. 22:23
 7/8 A kérdező kommentje:

ha a pasi nem teszi meg a lépést szerintem a lány is kezdeményezhetne ha látná hogy van esély:)

köszi szépen a válaszaitokat amúgy!!:)

2013. jan. 7. 16:52
 8/8 anonim ***** válasza:

Aranyos vagy, de túlélem. :) 2 év és jön a következő lehetőség. :D

Némely lány valóban hajlamosabb lépni, de vannak olyanok is, akik nem. És azért valahol én is úgy gondolom, hogy a pasi dolga lenne. Ettől függetlenül én is kezdeményeztem már, de ahhoz igencsak sok időnek el kellett telnie.

25/n

2013. jan. 7. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!