Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak én vagyok ennyire elítélő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én vagyok ennyire elítélő másokkal szemben?

Figyelt kérdés
Pl. ha valaki lány/nőnek akármelyik közösségi oldalon van fehérneműs kép,az már nem kéne,vagy ha biszex és még jó néhány ilyen.

#rqeawg
2012. dec. 15. 15:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
hat izlesek es pofonok... nem is ertem miert kell ilyet kerdezni.
2012. dec. 15. 15:48
 2/12 A kérdező kommentje:
Mondjuk annyi is elég,ha csókolózott már lánnyal.Valahogy undorítóak nekem.Én már nem vagyok tini,de akkor is.
2012. dec. 15. 15:49
 3/12 anonim ***** válasza:
37%
A lányoknak sem kellene olyan fiú, akit már s3ggb3r@ktak, szerintem teljesen érthető és normális a felfogásod.
2012. dec. 15. 15:50
 4/12 anonim ***** válasza:
10%
Sztem is érthető. Aztán még ők vannak megsértődve, ha ribancnak nevezed őket emiatt.
2012. dec. 15. 16:00
 5/12 A kérdező kommentje:
Akkor jó,mert kezdtem aggódni,hogy csak én vagyok ezekre érzékeny.CSak a sok olyat nem értem,akik meg simán elnézik ezeket...
2012. dec. 15. 16:03
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező, elég nagy sz*rban vagy akkor. A lányok 90%-ának már volt leszbikus élménye a barátnőjével. A csók az a minimum, tovább nem sokan mentek, de csók kb. minden lánynál megvolt. Szerencsére nem kötünk mindent a pasik orrára.
2012. dec. 15. 16:04
 7/12 anonim ***** válasza:
Hülyeségnek tartom a q*rvázást és r1bancozást, mert ezen két szó használatát csak ténylegesen indokolt esetben tartom elképzelhetőnek. Azonban én is undorítónak tartom ha két csaj CSAK csókolózik (hát még ha több is történik pfej). Fehérneműs képpel nem sok ismerősöm rendelkezik Facebookon, de a fürdőruhással nincs bajom, ha mondjuk tényleg fürdőben készült.
2012. dec. 15. 16:09
 8/12 A kérdező kommentje:
Szerencsére ezekre rá kérdezek(és másra is),és olyanokkal jövök össze csak,akik őszinték.Igen,sajnos a csajok 90%a ribanc.a maradékból is van,aki nekem nem tetszik,akinek én nem tetszem,és a dilisek.Kb marad 1 %.De ha van 1 millió szabad nő,akkor annak az 1 %a nem is olyan kevés.Sajnos tényleg nehéz megtalálni az 1%ot.De nem lehetetlen,már volt barátnőm is nem is 1,meg élettársam is volt(csak 1)És mind megfeleltek nekem mindenben és én is nekik.Ha van még legalább 2-3,akivel össze illek,ki húzom évekig,aztán úgyis külföldre költözök.(nem szerelmi okokból,hanem anyagiak miatt).
2012. dec. 15. 16:10
 9/12 anonim ***** válasza:
Honnan tudod, hogy a lány őszinte? :) Soha nem lehetsz benne biztos. Elfelejted, hogy a nők minden férfit képesek az orránál fogva vezetni.
2012. dec. 15. 16:37
 10/12 A kérdező kommentje:
Szerintem ez butaság...A nők sem hazudósabbak,mint mi.Nem vagyok én nőgyűlölő,se ilyen"minden nő szemét,hazug dög" felfogású sem.Nagyon egyszerű a képlet:Én őszinte vagyok a csajjal,aki ezt észre véve kényszert érez,hogy ő is őszinte legyen.Ráadásul 4 évig éltem egy nővel,és vannak jelei annak,ha valaki hazudik.Nagyjából hozzáértő lettem.Ráadásul szerintem mindenkinek alapból jár a bizalom,a kedvesség.De ezt viszonylag könnyű elveszteni.
2012. dec. 15. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!