Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehet, hogy azért nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy azért nincs barátom, mert egy kicsit csendes, és visszahúzódó vagyok fiúkkal szemben?

Figyelt kérdés
De amúgy szeretnék barátot, és tudom, hogy vele jól kijönné, mert mindenkivel, akibe jól megbízok, nem vagyok csendes, sőt inkább bőbeszédű.É nem vagyok csúnya.

2013. jan. 5. 19:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
lehet, de nem biztos.
2013. jan. 5. 19:53
 2/13 anonim ***** válasza:
De lehet, hogy büdös vagy. Mi ezt nem tudhatjuk.
 3/13 anonim ***** válasza:
lehet, hogy emiatt inkább szóba sem állnak veled, mert azt hiszik, hogy egy frigid pics@ vagy. egy kicsit legyél beszédesebb, mosolygós, provokálós
 4/13 A kérdező kommentje:
Nem, nem vagyok büdös.
2013. jan. 5. 19:54
 5/13 anonim ***** válasza:
hát gyakorlat teszi a mestert szokták mondani....amugy meg csak társalognod kell azt meg tudsz ahogy leírtad....és tudhatod hogy aki odamegy hozzád hogy megismerjen annak nem vagy közönbös..és persze lehet zavarban leszel vagy vagy ilyenkor de ez teljesen terészetes:P
 6/13 anonim ***** válasza:
Semmi baj nincs azzal, hogy visszahúzódó vagy. Nem írtad hány éves vagy, de ha még fiatal vagy, akkor egyszerűen nincsen tapasztalatod a pasizásban és idővel majd kialakul és a gátlásaid is feloldódnak. Amúgy meg hagyd, hogy odamenjenek a srácok és ha látod, hogy igazán tetszel valakinek, aki neked is szimpatikus, akkor beszélgess vele. Rájössz nem olyan nagy dolog az egész és minden menni fog mint a karikacsapás!
 7/13 anonim ***** válasza:
Akkor csúnya vagy.:D
2013. jan. 5. 19:55
 8/13 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül. Nekem például sokkal jobban bejönnek az ilyen lányok, akik nem állandóan annak lehetőségét keresik, hogy miként lehetnek feltűnőek.
2013. jan. 5. 19:56
 9/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ha nem beszélsz vagy nem nyitsz mások felé akkor nem fog egyszer csak a szőke lovag fehér hercegen kopogtatni az ajtón, hogy szeretne megismerni.Nyugi velem is ez van csak én beletörődtem, hogy nem kellek senkinek.
2013. jan. 5. 19:57
 10/13 A kérdező kommentje:
Nem, egyáltalán nem vagyok csúnya, am 15/L.
2013. jan. 5. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!