Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy azért nincs barátom, mert egy kicsit csendes, és visszahúzódó vagyok fiúkkal szemben?
Figyelt kérdés
De amúgy szeretnék barátot, és tudom, hogy vele jól kijönné, mert mindenkivel, akibe jól megbízok, nem vagyok csendes, sőt inkább bőbeszédű.É nem vagyok csúnya.2013. jan. 5. 19:52
11/13 anonim válasza:
15 évesen még fiatalka vagy. :) Akkor az a baj. Majd idővel alakul a dolog és beszédesebb leszel. :)
12/13 anonim válasza:
szerintem ez abszolút nem lehet ok... én is ilyen vagyok, nem tudok mindenki előtt megnyílni, igaz mindenkire mosolygok (alapból ilyen a természetem), de egy nagy társaságban nagyon keveset beszélek, egyszerűen nem találom a közös hangot... elég frusztrálónak találtam ezt, míg rájöttem h milyen társaságban is érzem magam jól, ahol nem érdekel hogy hányan vagyunk, egyszerűen el tudom magam engedni...én a négerek között érzem jól magam...(lehet most fog jönni a támadás, h csak a csoki kukira megyek, ami viszont nem igaz) tudom, hogy úgy tűnik ennek semmi köze nincs a kérdésedhez,de őszintén arra próbálak rávezetni, hogy egyszerűen meg kell találni azokat az embereket, akik között magadat adhatod... :) és úgy értem, h azok a fiúk is majd jönni fognak, akikkel el tudod magad engedni :) 18,L
13/13 anonim válasza:
nem az üresség miatt de most katasztrófa lett az én szerelmi életem is
Hol laksz? hm? randizzunk, gyakorlás a tudás anyja xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!