Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves fiúk/férfiak! Ti mennyire álltok ki a családotokkal szemben a párotok érdekében?
Hat éve vagyok együtt a párommal és azt veszem észre h akármit megbeszélünk az nem úgy jön össze,Pl:vásárlás,áh napoljuk apa-anya-testvér-mostohaanya el kell vinni,fát kell nekik vágni,én meg mindezt egyedül csinálom meg.Mintha mindig a második lennék,elég idegesítő.
Ui:hónapokra el megy a párom dolgozni és azt veszem észre h mindig adnak neki valami munkát amikor hazajön csak h ne jöjjön hozzám(kb fél éve elköltöztem,most egyedül élek meg a párommal ha éppen pár napra "haza jön" az elméletileg közös lakásba.Miért nem mond nemet,hogy jönnie kell mert itt is lenne munka?!Túl reagálom vagy hogyan viszonyuljak már ehhez?
mindkettő fontos, de a párom az első.
Pedig mi nem 6 éve vagyunk együtt hanem csak 2,5.
amúgy ami nálatok megy az több mint fura.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!