Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belezúgtam az egyetemen az egyik PhD hallgatóba?
Figyelt kérdés
Tanársegéd, a csoportunk gyakveze az egyik tárgyból. Nagyon tetszik, és nem a külseje miatt. Iszonyúan okos, rendkívül tájékozott, higgadt vicces, sugárzik belőle a harmónia. De nem hinném, hogy bármiféle kölcsönösség lenne a dologban. Bár amúgy is próbál távolságtartó lenni, hogy ne tekintsük havernak (végül is max. 7-8 évvel idősebb tőlünk) és ne higgyük azt, hogy jópofizással/nyalizással/flörtölgetéssel kivételezést érhetünk el nála. Épp ezért póker arc, szerintem ha tetszene is neki valaki a csoportjából, akkor se mutatná ki. Legalábbis amíg le nem adja a csoportot, biztosan nem. És itt a bibi, ugyanis ez a tárgy egy éves, és ha leszigorlatozom belőle, nem valószínű, hogy később látnám őt. Volt már közületek valaki hasonló helyzetben? Ti mit tettetek?2013. jan. 6. 00:17
1/7 anonim válasza:
Nézd, ha tényleg tetszik, akkor várj, mindenképpen, várd ki azt az egy évet; amíg tanít, semmiképp sem szabad próbálkozni vele, egyrészt etikátlan, másrészt az írott szabályok is tiltják. Várj csak, és vagy megváltoznak az érzéseid egy év alatt (ez könnyen megeshet, sok víz lefolyik a Dunán addig), ha pedig nem, akkor szigorlat után keresd fel, és kezdj el ismerkedni vele, immáron kötetlenül!
2/7 anonim válasza:
nekem az egyik tanár segéd csajszi :D (műszaki)
3/7 anonim válasza:
Várd ki amíg végzel a tárggyal és leszigorlatozol. PhD hallgató vagyok, oktatok és nem örülnék, ha az egyik tanítványom akár csak elhívna randizni, amíg tanítom. Főként akkor nem örülnék, ha kölcsönös lenne és nekem is bejönne a srác. Mondjuk abban biztos vagyok a leírás alapján, hogy nem én vagyok, mert a külsőm fogott volna meg. És a szerénységem.
4/7 A kérdező kommentje:
és főként, mert az illető pasi :D De a szerénységed így monitoron keresztül is megfogott ;)
2013. márc. 6. 19:25
5/7 anonim válasza:
Az a baj, hogy most még a tanítványaként nézne Rád. Ha már most eldönti, hogy nem lehet semmi köztetek amiatt, mert oktat Téged, akkor később már nem is gondolkodik el rajta. Várd ki, aztán hajrá. Szerintem nem esélytelen a dolog. Sőt. Kis bsc-s koromban is többször kavartam PhD hallgatókkal. Ha vége a tárgynak, akkor megpróbálhatod. Persze a természetedtől is függ, hogy Neked belefér-e írni neki egy mailt, hogy szívesen meginnál vele egy teát órák után, vagy emiatt fogsz eljárni az egyetemi filmklubba, ha oda jár, ... Én drukkolok, ne gondold esélytelennek a dolgot, de az 1 évet szerintem is ki kell várni, sajnos egyet kell értenem az első válaszolóval. :(
7/7 anonim válasza:
Tart még a szerelem, türelmetlenül várom a választ:-D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!