Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nagyon belezúgtam! (17/F)
Már jó pár hónapja tetszik egy osztálytársnőm, suliban mindig kér tőlem valamilyen innivalót, nagyon helyes lány, kinézetre pedig isteni! A múlt tanévben alig beszéltünk, csak nyár óta, mikor az évvégi kiránduláson mondhatni én voltam este a party középpontja. Szeptember óta kezdtünk el "ismerkedni".
Suliban minden fiú körülötte mászkál és fogdossák (a mellét pl, amiben bő) és ezt engedi is, csak mosolyog... Ez ribancos, viszont nekem csak testi kapcsolatra kellene, amire (max) én is neki, tehát együtt járásra nem is gondolok. Erőlködött, hogy menjek el vele egyedül az évfolyamunkból egy téli egy hetes snowboardozásra a sulitól.
Szoktunk chatelni is facebookon, viszont vasárnap írtam neki külön boldog karácsonyt facebookon, amit látott, de nem írt vissza. Bele vagyok esve! Hétfőn lájkolta az új képem és késő este pedig feltett egy szédítő képet instagramra. Nagyon belezúgtam!:$ egész nap látom, hogy zöldít facebookon, viszont megfogadtam, hogy már nem fogok ráírni vasárnap óta. Úgy szeretem, viszont ő ezt nem tudja és csak így nem fogom neki elmondani, mert hülyének nézne és kinevetne.
Tehát január 8ig muszáj bírnom ezt a fájdalmat, hogy nem lehetek mellette egész nap és nem érezhetem, szörnyű dolog! A testedzésbe vezetem le a "dühöm".
Szerintetek mégis írjak rá? Ha igen, akkor milyen témával? Semmi ötletem. Vagy mégse írjak neki semmit és vegye észre, hogy nem érdeklem őt és úgy talán elkezd felém magától is közeledni? Bizonytalan vagyok, ez már nem állapot!!!
Segítsetek!
17/F
Minden megy a sajat utjan nem kell ragorcsolnk tulzottan, h melyik nap hany ora hany perckor irjal neki stb...
Ha tetszetek egymasnak ugyis osszefog jonni.
Azt írod szereted.
Egy "ilyet" nem érdemes, aki hagyja suliban fűnek-fának hogy fogdossák.
Ha az ember szeret valakit akkor azt nem csak 1-1 éjszakára akarja megszerezni, ezeket el kéne különítened.
Ha csak ágyba akarod vinni kibírod és hidd el nyomulsz majd eléggé, írj rá hogy telik a szünet stb.
Ha kapcsolatot szeretnél (igen írtad h nem akarsz, de a szeretésből ez következik) akkor felejtsd el.
Rib*cnba sose szabad beleszeretni, ezt tanuld meg;)
És egy rendes lánnyal meg ne bánj rib*nc módjára, és így a csajozós ügyeid rendben lesznek.
Szóval ráírsz és megkérdezed hogy telik a szünete, semmi programod, találkoznál vele szombat délután,holszilveszterezik (innen meg egyik téma adja a másikat)..
19/f
ui. a 2 ribis tanácsot meg vésd az agyadba
ne írj neki.
hívd fel holnap,hogy ott vagy a háza előtt és nincs e kedve lejönni sétálni.
jó esetben,meg amiket írtál róla az alapján azonnal felhív magához.
a bu-zik írogatnak nőknek.
totál értelmetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!