Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem belezúgtam a barátnőm húgába. Mit tegyek?
Barátnőm 16 éves, és mostanában sokat veszekedünk, egyszerűen nem kezdeményez, állandóan "elege van mindenből", sok olyan dolgon kiakad ami szerintem "ez legyen a legnagyobb problémád az életben" típusú probléma. Megértő vagyok, de néha azt sem hajlandó elmondani hogy mi a baja, "találjam ki". Pedig általában meg szoktunk beszélni a dolgokat. Mostanában párszor elmentünk erre-arra a húgával, és nem tudom, de valami megfogott benne. És olyan érzésem van, hogy vele sokkal jobban kijönnék, sokat nevetünk együtt ami számomra elég fontos! Barátnőmmel 6 és fél hónapos a kapcsolatunk, de mostanában már nem érzem azt iránta mint előtte. Elég ciki lenne, ha csak így odaállítanék elé, hogy bocs de inkább a húgodat választom. Ő 15 éves. Légyszíves adjatok tanácsot, hogy ilyenkor mit lehetne tenni.
Köszönöm előre is. (20/F)
("Trollok" kíméljenek!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!