Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem, belezúgtam a barátom legjobb barátjába. Most mi lesz?
4 hete járunk a barátommal, és nagyon szeretem, de azt hiszem, valamit érzek a legjobb barátja iránt.:S Mikor megismertem a haverját, nem éreztem iránta semmit, nem láttam helyesnek, és nem érdekelt. Közben Ő ráhajtott az én legjobb barátnőmre, de a legjobb barátnőőmnek nem tetszik a srác. Én viszont ahogy megismertem ezt a srácot, egyre jobban, egyre többet érzek iránta.. Egyszerűen túl jól elvagyunk, túl jól elhülyülünk, túlságosan egyhúron pendülünk. Mindig ő kezdeményezi a beszélgetéseket, hülyüléseket, én meg folytatom, és ebből nagy nevetések jönnek ki sokszor. Már a barátom is észrevette, hogy túl jóban lettünk, és szólt is, hogy most mivan... de mondtam h nincsen semmi köztünk. A haverja is leállt mióta beszélt vele a barátom, és azóta nem is beszéltünk:S azt hiszem belezúgtam, és már helyesebbnek is látom, mint a barátomat... vagy csak azért gondolom így, mert ő a tiltott gyümölcs??
16/L
szerelmi 4szög
szerintem eggyikkel se járj, egyik kimenetel sem lehet jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!