Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira szeretnék egy barátot (pasit)! Mit csináljak?
hát én is így érzek jó néha kicsit többre is vágyom de fordítva mert én srác vagyok és barátnőre vágyom ... de aszt hiszem kicsit idős lennék hozzád 24f vagyok
Neked azt tanácshomolom, hogy mindenek előtt vigyázz mert kevés az a srác aki ennyivel beéri mert kevés az a srác aki ebben a korban ennyivel be éri vagy aki komolyabb kapcsolatot akar.....
Az idősebb srácok akik komolyabb kapcsolatot akarnak nemigen állanak le egy kis tini lánnyal mert egyre megbízhatatlanabbak, persze akinek szex kell annak nem számít mert ha egy elmegy jön másik.
Ezekért légy nagyon elővigyázatos, ne dől be a nagy dumáknak, a szex el legalább az egyetemig várhatsz.
Ne a díszpatkányok után futkos mert akkor egy idő után azért fogsz itt sírni, hogy miért olyan hülye minden pasi, vagy, hogy ettől vagy attól lehetsz e terhes és ezekkel negyedízben meg olyan srácok sírnának, hogy miért nincsen rendes lány akik jók lennének neked de te elzavartad őket a díszpatkányok miatt.
Remélem meg értetted amit mondani akartam.
:)
14 éves lány vagyok
tényleg nem tudom .... talán ismerkedjél elöször írásba aztán beszélj élöben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!