Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Így lehetne magamnak barátot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így lehetne magamnak barátot szereznem? Mármint pasit?

Figyelt kérdés
Elég sok lehetőségemet elrontottam már a fiúknál. Most van még egy, ezt nem karaom. Szóval imádom a focit, ( nem annyira) Erről akkor inkább ne beszeljék? Ugyanígy imádom a rock zenét: ACDC, Gunsn n Roses, meg a jó zenéket: Beatles, Quenn.... ő ezekért nem annyira van oda. Jegeljem ezeket a témákat? természetesen rengeteg dologrl tudunk beszélni(nincsenek csendek, lekopogom) és nagyon jól érzem magam vele:)
2012. nov. 9. 21:29
 1/3 ASOT ***** válasza:

Ne! ne hanyagolj semmit! Előbb utóbb úgy is kiderül.

Tudja meg milyen, képes e téged elfogadni így avagy sem.

2012. nov. 9. 21:43
 2/3 Geta96 ***** válasza:

Semmit se hanyagolj ha nem fogad el úgy ahogy vagy akkor szard le.

Am király zenéket hallgatsz. bárcsak több ilyen lány lenne. de mondjuk nekem ha órákat beszélnél fociról hülyét kapnék, ez az a dolog ami soha nem érdekelt. am sok szerencsét. 16/F

2012. nov. 9. 23:10
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem ezen felesleges rágódnod. Én ugyan nem szeretem a focit, de 15 éves korom óta metalt hallgatok, és ez a zene mindig része lesz az életemnek. Persze nőiesen öltözködöm emellé, nem vagyok az a lógós együtteses pólós, bakancsos csaj, csinos ruhákban járok és a magassarkút is szeretem,de imádom a fekete színt:D

És sosem volt ebből gond, a mostani párom pl. nem metalos, mégis nagyon jól kijövünk, és egyáltalán nem zavarja, sőt, meg is hallgatja azokat a zenéket amiket én nagyon szeretek. Én vagyok az első metalos barátnője mellesleg, és jobban bejövök neki, mint az eddigi barátnői:D

És ő így tart vonzónak és tökéletesnek az ízlésemmel együtt. Ha gondolkodásmódban egyeztek és tényleg összepasszoltok, ott van az a bizonyos szikra, akkor az ilyen dolgok nagyon nem számítanak:) Szóval ne aggódj!

22/L

2012. nov. 10. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!