Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket kéne válaszanom? A "pasit" vagy a "barátot"?
Figyelt kérdés
Van 1 fiú, akivel együtt vagyunk kb. másfél éve, és jól megvagyunk, de valami hiányzik. Szeretem őt, becsülöm, mint embert, le tudnám élni mellette az életem, és nem szeretnék fájdalmat okozni neki.... ha szakítanánk, az nagyon megviselné, azt mondja, nélkülem semmi értelme az életének. De van 1 másik fiú, akivel évek óta nagyon közeli barátságban vagyunk, és szeretem, szerelemmel. De ő azt mondja, hogy nem szeret viszont, mégis ... hetente legalább 1* találkozunk kettesben-úgy, hogy a barátom tud róla-, akkor ölelget, fogja a kezem, és olyanokat mond, hogy mindennél fontosabb vagyok a számára, és velem igazán önmaga lehet. Olyan is volt már, hogy szakított az éppen aktuális barátnőjével, mert a lány azt mondta neki, hogy nem szeretné, ha találkoznánk. Akivel járok, az okos, nem tilt el a barátomtól, de megkért, hogy bármi lesz, mondjam el neki. Szerintetek mit kéne tennem ebben a helyzetben?2009. dec. 27. 00:02
1/5 anonim válasza:
Szerintem a kapcsolatodnak már nincs értelme. Sőt, én azt is el tudom képzelni, hogy a "barátod" azért utasít el, mert neked pasid van.(hiszen a jelek szerint igenis szeret téged) Akárhogy is, a pasidat ne hitegesd tovább. Minden tisztább lesz, ha lezárod ezt a kapcsolatot.
2/5 anonim válasza:
Ha jól értem, egyszerre két pasival vagy, gratulálok! Persze mindkét pasinak is, hülyék vagytok mindannyian. Hogy mégis mit tegyél? Légy hűséges valakihez, próbáld ki, nagyon jó érzés.
3/5 anonim válasza:
Most miért bántod? Nem csinált semmit, és tisztességesen viselkedik...
4/5 anonim válasza:
Egyszerre két pasival van, ezek szerint ez természetes???
5/5 anonim válasza:
ISSSTENEEEEEEEEMM!!!! kommentelők!! Komolyan nem fogtátok fel azt amit írt! Ha szerelmes, akk nincs mit tenni, ez van és kész.
Hát csaj, én meg tudlak érteni. Ez viszont így tényleg nem mehet tovább, mert mind3an csak le fogtok ebben az egészben sérülni. Szakíts a pasiddal, majd kérdezz rá komolyan a barátodnál, h akar-e tőled vmit, vagy csak mond el neki, h mit érzel iránta! ennyi. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!