Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsam meg a kapcsolatot az exeimmel, vagy keressek olyan barátot aki elfogad így?
Hol is kezdjem... korábban két kapcsolatom volt, a harmadik három hónapja tart. Az első barátommal másfél évig jártunk, a másikkal kicsit több, mint egy évig. Mindkettejükkel úgy jöttünk össze, hogy barátok voltunk előtte, de egyre többet beszélgettünk, nagyon jó barátok lettünk elég hosszú ideig, és végül mindketten többet akartunk. Szóval annak ellenére lassan alakult ki (a szerelmi kapcsolat), hogy már barátként hosszú hónapokig nagyon kedveltem/szerettem őket, ez mindkettejüknél így volt.
A szakítás is hasonló módon, nem voltak nagy veszekedések, kicsik se nagyon, hanem éreztük, hogy úgy vagyunk egymás mellett mintha továbbra is két jó barát lennénk, némi szeretkezéssel fűszerezve. Említhetem még azt is, hogy nem volt teljesen megegyező a jövőképünk; én szeretek hosszabb távra tervezni a kapcsolatoknál, főleg ha már több mint egy éve tart, és mindkettejük mást képzelt el, mást akart, más céljaink voltak.
A végén egyiküknél sem éreztem szerelmet, de baráti szeretet igen, és bevallották hogy ők is hasonlóképpen vannak ezzel, igazából olyan jó barátok voltunk, hogy azt hittük ez kapcsolatban is működik, de annak ellenére hogy mindkettejükkel jól elvoltunk egy évig, valami hiányzott - a szerelem.
Viszont barátilag továbbra is szeretem mindkettőt, tartjuk a kapcsolatot, átjárunk egymáshoz, beülünk valahova beszélgetni (szinte mindig társasággal), ha problémám van hívhatom őket, elmesélem nekik az ügyes-bajos dolgaimat. Szakítás után egyetlen csók sem esett meg egyikükkel sem, és nem is vágyom rá. Nem mozgatják meg a fantáziámat, csak a barátot látom bennük. Fontos emberek számomra, nagyon.
Most viszont újra van rövid ideje barátom, és vele más - tényleg szerelmet érzek, életemben most először érzek ilyet. Minden stimmel(ne) eddig, de... nyilvánvalóan zavarja, hogy ilyen jó a viszonyom a két ex-baráttal. Én ezt teljesen megértem, biztos engem is zavarna, még nem voltam ilyen helyzetben. Nem hibáztatom őt, de mégis... nagyon nem szeretnék megválni a két korábbi barátomtól, mert nagyon fontos emberek számomra...
A barátom egyre féltékenyebb lesz, az nála nem jöhet szóba, hogy a jövőben is "haverkodjak" az exekkel. Én viszont elképzelni sem tudom, hogy csak úgy megszakítsam a kapcsolatot velük...
Az ex legyen EX! Nem tudok elképzelni olyan problémát amit csak velük tudnál megbeszélni és először nem a barátoddal! Szerintem a barátodat ez zavarja a leginkább, meg persze hogy féltékeny mikor nem ismeri a srácokat! Én megpróbálnám megismerni őket ha neked annyira fontosak, de csak kényszerből! Belegondoltál már abba hogy fordítva milyen lenne? Ezt szerintem egy férfi sem nézné jó szemmel és ha dobod szegényt a következőt vagy készítsd fel rá vagy hallgass róluk! Persze ha még mindig reszelsz velük más a helyzet...
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!