Mire hivatkozva szakitsam meg a kapcsolatot anyámmal tesommal meg a többi rokonnal? Utálom őket csak lehuzni tudnak véget kell vessek ennek
Figyelt kérdés
2011. ápr. 24. 17:55
1/9 anonim válasza:
indok?? fogd a cuccod költözz. cserélj teloszámot. ne add meg az új címed. ha e-mailt írnak töröld. face-n, iwiw(ha van nekik) töröld, tiltsd le őket. ennyi
2/9 A kérdező kommentje:
de nem akarom megbantani öket 300kmre lakunk amugy egymastol de a nyakamra jarnak meg ramcsörögnek hogy hivjam fel öket
2011. ápr. 24. 18:02
3/9 anonim válasza:
külföldre költözöl, és ne hívjanak, bonyolult a díjazás
4/9 anonim válasza:
Én megszakítottam, pedig itt laknak egy köpésre. Egyszerűen elköszöntem, és kész.
5/9 anonim válasza:
Hogy akarodúgy megszakítani a kapcsolatot, hogy ne bántsd meg őket? Vagy egyik, vagy másik. Dönts el,hogy mit akarsz.
6/9 anonim válasza:
Miért kell megindokolni? Egyszerűen sértődj meg, és ne vedd fel a telefont, ha hívnak.
7/9 anonim válasza:
Ha én utálok valakit, nem érdekel, hogy megbántom.
Mondd el az igazat, hogy nem vagy rájuk kiváncsi és ne keressenek.
8/9 A kérdező kommentje:
nem öket utálom hanem ahogy viselkednem mégiscsak az anyám pl csak kattanjon már le rolam es ne szivja a vérem
2011. ápr. 25. 09:51
9/9 anonim válasza:
Most lesz anyák napja. Vedd meg neki a Mérgező szülők című könyvet...ha beleolvas majd magára ismer. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!