Társkeresőn egy csalóval ismerkedtem egy éve. Szép történetre hivatkozva pénzt csalt ki tőlem. Most van hogy meg kellene adnia de nem reagál persze semmire. De van egy k nő is akivel felvettem a kapcsolatot aki ugyanígy járt vele. Mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Tudom a nevét a lakhelyét az autója rendszámát és azt hogy statisztál filmekben és Salgótarjánból költözött ide2011. júl. 4. 11:49
2/30 anonim válasza:
Én is így jártam. Semmit nem fog senki csinálni. Hideg vizet ihatsz a pénzedre. Örülj, hogy nem a lakásod (ha van) lett oda! Semmire nem mész sem a rendszámmal, sem a lakhellyel. Én is próbáltam itt-ott feljelenteni, aztán hagytam a fenébe az egészet. A legszebb, hogy az utódom semmit nem tud róla. Iszonyat hatalmasat fog koppanni. Ismerősök ismerősei szóltak, hogy megvan a következő "áldozat".
3/30 anonim válasza:
"Tudom a nevét a lakhelyét az autója rendszámát és azt hogy statisztál filmekben és Salgótarjánból költözött ide"
Ebben miért vagy biztos, hogy ezek az infók helytállóak? Mikor azt sem tudtad h csaló volt?
Egyébként ha naiv akarsz lenni, ennél még az ezotéria is veszélytelenebb.
4/30 anonim válasza:
Amíg akad olyan ostoba ember, aki ad neki, addig ezt fogja csinálni.
6/30 anonim válasza:
Azt elárulod mennyi pénzt csalt ki tőled?
7/30 emolány válasza:
Én nem igazán vagyok oda a társkeresőért. Azt ajánlom ne ott ismerkedj. Ez sokkakkal előfordúl. És még mondhatnák jó pár dolgot hogy miért nem kellene társkeresöznöd de te tod.
8/30 anonim válasza:
Örülj neki, hogy ilyen szerencsésen megúsztad, egy jó kis AIDS,vagy nemibaj nélkül!
9/30 anonim válasza:
Ha nincs pappírod róla hogy pénzt adtál neki akkor hideg vizet ihatsz rá.
Mert ha lehetne pappír nélkül akkor így bárkire rámondhatja az ember hogy tartozik neki. Szerintem írd a tanulópénz számlájára.
10/30 anonim válasza:
"Tudom a nevét a lakhelyét az autója rendszámát és azt hogy statisztál filmekben és Salgótarjánból költözött ide"
Publikáld! Most!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!