Társkeresőn egy csalóval ismerkedtem egy éve. Szép történetre hivatkozva pénzt csalt ki tőlem. Most van hogy meg kellene adnia de nem reagál persze semmire. De van egy k nő is akivel felvettem a kapcsolatot aki ugyanígy járt vele. Mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Tudom a nevét a lakhelyét az autója rendszámát és azt hogy statisztál filmekben és Salgótarjánból költözött ide2011. júl. 4. 11:49
11/30 anonim 

válasza:

"Tudom a nevét a lakhelyét az autója rendszámát és azt hogy statisztál filmekben és Salgótarjánból költözött ide"
Írd ki ide meg minél több fórumra, hogy más ne járjon így.
12/30 A kérdező kommentje:
Köszike a hozzászólásokat!
Igen a neten mindenhol közzéteszem a nevét!!!Tehát itt is
CSÁNYI CSABA megtalálható a közösségi portálokon statisztál filmekben most is, RTL Klub a VV4-ben is benn volt a közönségben
2011. júl. 11. 23:18
13/30 anonim 

válasza:

De sok Csányi Csaba van,legalább az életkorát írd még hozzá,mert így nem lehet tudni,hogy melyikük az.
14/30 anonim 

válasza:

Semmit nem tudsz, te voltál hülye, már bocs. :S ... Minek adtál, minek adsz pénzt idegeneknek? Istenem, annyira buta emberek vannak. :((
15/30 anonim 

válasza:

ahol tudod tedd közzé,jáasd le mást nem tudsz sajnos,add meg ide is az adatait,ne csak a nevét az semmi
16/30 anonim 

válasza:

Egyébként meg miért vagy benne biztos, hogy azon adatok bármelyike amit megadott magáról, az valós?! Lehet hogy egy általa ismert személy adatait használta fel. Ha csak nem láttad élőben, nem lehetsz biztos a dologban. Egyébként meg buta vagy nagyon már ne is haragudj, az ilyen emberek meg is érdemlik, hogy megfizessék a tanulópénzt, ha egyáltalán tanulnak valamit is az esetből. Már eleve az, hogy normális ember nem a neten ismerkedik szerintem. Az interneten megismert idegennek meg pénzt utalni orbitális baromság, eleve, egy általam ismert személynek sem adok kölcsön pénzt szívesen, ha csak nem vagyok benne 100%-ig biztos, hogy vissza fogja adni. Csak gratulálni tudok. Egyébként meg nem fogod tudni feljelenteni, de nyugodtan meg csak be a rendőrségre, max. jól kinevetnek.
17/30 anonim 

válasza:

Ezt kikérem a magam és a több százezer ember nevében,(akik igenis ismerkednek az interneten),hogy normális ember nem a neten ismerkedik!Mennyivel különb dolog egy lepattant szórakozóhelyen,vagy kocsmában ismerkedni?Miért, a való életben nem fordulna elő senkivel,hogy pénzt csalnának ki tőle ,vagy meglopnák,becsapnák?
18/30 anonim 

válasza:

Hát a való életben közel sem olyan gyakran ahogy mondod!
19/30 anonim 

válasza:

Nekem sose jutott eszembe hogy az interneten ismerkedjek, és szerintem ez a normális!
20/30 anonim 

válasza:

Mutass statisztikai adatokat,és akkor elhiszem!:p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!