Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Társkeresőn egy csalóval...

Társkeresőn egy csalóval ismerkedtem egy éve. Szép történetre hivatkozva pénzt csalt ki tőlem. Most van hogy meg kellene adnia de nem reagál persze semmire. De van egy k nő is akivel felvettem a kapcsolatot aki ugyanígy járt vele. Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Tudom a nevét a lakhelyét az autója rendszámát és azt hogy statisztál filmekben és Salgótarjánból költözött ide
2011. júl. 4. 11:49
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Vannak maszek behajtók, akik nem kesztyűs kézzel bánnak az emberekkel. Ha nagyon sok pénzt adtál neki kölcsön, fordulj egy ilyenhez. Ne félj lerendezi, csak egy kicsit sokba kerül, de megéri.

Ha meg tudható a következő áldozat keresd fel személyesen és meséld el neki hogyan jártál. Ha szerelmes úgysem hiszi el, de arra biztasd, hogy ne adjon neki kölcsön. Sőt ha a srác bizonygatja, hogy szereti, akkor a csaj kérjen tőle és akkor kibújik a szög a zsákból. A pasi pillanatok alatt le fog lépni.

2011. júl. 12. 14:12
 22/30 anonim ***** válasza:

""""Vannak maszek behajtók, akik nem kesztyűs kézzel bánnak az emberekkel. Ha nagyon sok pénzt adtál neki kölcsön, fordulj egy ilyenhez. Ne félj lerendezi, csak egy kicsit sokba kerül, de megéri.

""""

Ha megbízol valakit, hogy verje ki a pénzt, akkor majd te jársz rosszul. Mert ez ónbíráskodás, és kb 4 éve ezért már sitt jár. 5-15 évig. És nem a behajtó kapja a hűvös szobát hanem a megrendelő.

Úgyhogy ne halgas baromságot.

2011. júl. 12. 14:18
 23/30 anonim ***** válasza:

Egy barátnőm szintén internetes társkeresőn kapta be a horgot. Az övé annyiból cifrább, egy külföldi pasi verte át, aki gazdag amerikai srác bőrébe bújt. Összeismerkedtek a neten át, levette a nőt a lábáról, majd egy megható mese keretében jókora összeget kért tőle, a hülye meg átutalta. Egyébként személyesen még csak nem is találkoztak! A büdös életbe nem látja viszont a pénzét. Aztán utánajárt és kiderült, hogy ez valami afrikai bűnbanda, akik más emberek neve és képe mögött szélhámoskodnak. Mások is így jártak velük, mint később megtudta. Nem is tudom, melyik ország követségén próbálkozott, persze sikertelenül.

Szóval tényleg nem értem, hogy lehetnek ennyire meggondolatlanok az emberek, főleg a nők, merthogy az ő érzelmeikre könnyebb hatni. Hogy lehet bízni egy vadidegben? És pénzt adni neki?

2011. júl. 12. 15:06
 24/30 anonim ***** válasza:

Én 100ezerért megoldom a bajodat. Bízhatsz bennem, elvégre az interneten is fent vagyok...

Amúgy ha nincs semmilyen papír, ami bizonyítja, hogy kölcsönadtál neki, akkor hivatalosan semmit sem tehetsz.

Jut eszembe, ha van kedved, akkor leírhatod a sztorid, mert érdekelne, hogy mégis hogyan lehet egy vadidegennek elérnie azt, hogy valaki jelentősebb összeget utaljon neki. Régen még az volt a "divat", hogy egy feltöltőkártyára húzták le az illetőt ("Úgy felhívnálak, de pont nincs pénz a telómon és nincs bolt a közelben"), kíváncsi vagyok, hogy manapság mi a trendi.

2011. júl. 12. 17:08
 25/30 anonim ***** válasza:
Én is küldtem már olyan valakinek pénzt akit az interneten ismertem meg,azzal a különbséggel,hogy tőlem nem csalták ki,hanem önszántamból adtam és nem kölcsön,hanem ajándékba.(30-40 ezer Ft-ot)
2011. júl. 12. 17:14
 26/30 anonim ***** válasza:
Áruld már el mennyi pénzt csalt ki tőled,hogy tudjuk mennyire "komoly" ez a dolog?
2011. júl. 12. 18:24
 27/30 anonim ***** válasza:
Melyik társkeresőt részesítik előnybe? Mert akkor oda nem "járnék".
2011. júl. 12. 21:50
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

A második válaszoló vagyok és az utolsónak írnám:

paratlan.hu az én esetemben.

A többieknek (ha nem haragszik meg a kérdést feltevő): 8 hónapig hülyített az "álompasi". A legrosszabb az egészben, hogy nemcsak engem, hanem a gyerekemet is. Pedig voltak jelek, de nem akartam észrevenni. pl. 2 hét után sem tudta a gyerekem nevét, mindig úgy emlegette hogy a "kislány", pedig MINDEN nap ott volt nálunk, az első perctől kezdve. A 4. héten a ruháit is áthozta. Ekkor kezdtem gyanakodni. Egy fillért sem adott a rezsibe, de a vizet ugyanúgy használta és a szgép is ment egész nap (filmeket töltött le). Nálunk evett, soha nem adott az alapanyagba sem. Mikor kezdett elegem lenni (részmunkaidőben dolgozom és hitelt fizetek, egyszóval nagyon szar anyagi körülmények között vagyunk) mindig kidumálta magát, hozott főtt kaját anyucitól. Szereztem neki munkahelyet (ami ebben a világban nagy szó szerintem). Persze nem becsülte meg magát, mert ott is inkább - mint utólag kiderült - lopás útján akart pénzhez jutni, nem tisztességes munkával. kb. a 6.7. hónap táján már annyira idegesítettek a történések, hogy kinyomoztam a volt barátnője telefonszámát (nem volt könnyű) és amiket mondott, leesett az állam. De ugye a rózsaszín szemüveg! Bízni akartam benne és nem akartam ítélkezni! De elkezdtem figyelni és milyen jól tettem! Egy ügyvédnő ismerősömnek végső kétségbeesésemben elmeséltem a történetem. Örökre hálás leszek neki! Ugyanis volt már ilyen pere. A pasi a lakást akarta, még úgy is, hogy én a gyerekkel az utcára kerülök! (Ja egy hónap múlva elromlott a szgép és a haverját hívta megszerelni. A haverját hívogatta közben a csaja. Erre hallom, azt mondja neki, hogy itt vagyok XY-nál! XY gépét szerelem! 2007-ben elváltam, ide mindent a saját pénzemből spóroltam össze vagy hoztam a házasságomból. Ide egy gyufaszálat nem hozott, csak vitt! Az előző barátnőjét is jól meglopta, annak szüleit is. Utána kutattam tovább, előkerült egy másik barátnő, akivel szintén ezt tette. Az utódomat is "ismerem". Ő már házat vett, a pasi nevére. Autót vett a pasi nevére. Eltartja magát, mert ugye az eltelt 1 évben a 3. munkahelyéről rúgták ki lopás miatt. Ezek tények és nem rágalmak. Nagyon sok ismerősöm van, ezt is az egyik volt kollégája mondta el. Nekem jó tanulópénz volt és a gyerekemnek is. Mégpedig azért, mert annyit tanult belőle, hogy nagyon oda kell figyelni majd, ha neki lesz egyszer párkapcsolata. Remélem okosabb lesz mint én voltam. Most mindenkiben felmerülhet a kérdés, hogy akkor miért "tűrtem" ha már észrevettem a jeleket? Azért, mert bízni akartam, mert nem akartam egyedül lenni és mert akkora f@rkat még életemben nem láttam :) Bár a szex sem tartozott a kedvenc időtöltései közé, mert inkább nyomkodta a tv távirányítót és a szgépen valami hülye űrhajós játékot, mint engem.

Elnézést ha hosszúra sikeredett.

2011. júl. 13. 07:36
 29/30 jozsi2011 ***** válasza:

FIGYELJ!

HA REMÉNYKEDSZ ÉS VAN BENNED ANNYI, HOGY MÁSNAK NEM AKARSZ ROSSZAT AKKOR MENJ BE A RENDŐRSÉGRE ÉS JELENTSD FEL!!!!

ÉRDEMES ÍGY TENNED!

HA A VÁLASZADÓK TÖBBSÉGE LEGALÁBB AZT A BIZONYOS ÚJSÁGOT OLVASNÁ AMIBEN RENDŐR SZTORIK VANNAK, AKKOR MÁR RÉGEN EZT MONDTÁK VOLNA NEKED!!!

ÉN MEG TUDOM NAGYON JÓL, HOGY MIT TANÁCSOLOK!!!!

AZ ILYEN FÉRGET FEL KELL JELENTENI!!!!

NEM KELL NEKED TUDNI PONTOSAN A BTK IDE VONATKOZÓ §-AIT, MAJD AZT AZ ÜGYÉSZSÉG ÉS A NYOMOZÓHATÓSÁG MEGÁLLAPÍTJA! DE ELSŐ KÖRBEN CSALÁSNAK MINŐSÜL EZ A DOLOG ÉS HA MEGFOGJÁK AZ EMBERT AKKOR LESZNEK NEKI BŐVEN MINŐSÍTŐ KÖRÜLMÉNYEI!!!!

AKI MEG OLYAN OKOS, HOGY AZT MONDJA, HOGY KELL PAPÍR ARRÓL, HOGY KÖLCSÖN ADTÁL: OLVASNI KELL A PTK.-T ÉS BENNE TALÁLHATÓ A SZÓBELI SZERZŐDÉS ÉS MEGÁLLAPODÁS... STB STB STB....

MINDENKI AKI ÍGY JÁR MIHAMARABB JELENTSE FEL AZ ELKÖVETŐT ÉS LEHETŐLEG FÉNYKÉPET IS MELLÉKELJEN VAGY LEGALÁBB VALAMI NAGYON JÓ SZEMÉLYLEÍRÁST ÉS EGYÉB HASZNOS ADATOKAT!!!!

2011. júl. 13. 21:12
 30/30 anonim válasza:
Igen fel kell jelenteni. Egy bünözönek álltalában nem ez az egy büntette van hanem sok.
2011. júl. 23. 18:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!