Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
úgy szeretnék egy barátot, mit tegyek?
Figyelt kérdés
ne nevessetek ki lécci. a barátnőmnek már volt egy csomó pasija és én is akarok(persze nem azért mert neki is volt). annyira jó lenne:) egy csomó fiatal pasi körül vesz:) hogyan szerezzek meg az egyiket?:)2011. aug. 24. 23:28
2/12 A kérdező kommentje:
am 14 éves vok:D és ne mondjátok lécci h kicsi vagyok még meg stb....:D köszi
2011. aug. 24. 23:30
3/12 sas15 válasza:
írj privit...;)
amugy ha most pl nem a gép előtt ülnél hanem kimozdulnál...próbáld ki
annyit segítek hogy ha hirtelen mindenki szalad tőled ronda vagy...
4/12 anonim válasza:
Ha elejti a szappant és te lehajolsz érted, akkor megszerzed az biztos.
5/12 anonim válasza:
vágd fejbe egy husánggal és láncold le a pincébe
6/12 anonim válasza:
Nah meg jöttem mi itt a gond ? :DD
9/12 anonim válasza:
Szia!
Szerintem nem jó, ha betegesen akarod! Inkább gondolkodj úgy, hogy bárkit megkaphatnál de nem elégszel meg akárkivel :) Ez csak egy tanács, mert tényleg vannak olyan lányok, akik szerintem teljesen átlagosak de mégis azoknak a pasiknak csorog utánuk a nyála, akik már a környék összes jó csaján végigmentek. És ezeknek a csajoknak általában nem volt még semmilyen komoly kapcsolata. Mondjuk azt nem mondom hogy feltétlenül légy is olyan beképzelt mint ők :)
Amúgy ha van kedved beszélgetni(nem feltétlenül úgy), akkor nyugodtan írj privátot :)
F/18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!