Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, hogy nem akarok barátot 17évesen?
"miért mi változott azóta?"
Gondoltam olyan dolgokra koncentrálok, hogy meg legyen a diploma, állás, tudjak fenntartani egy kocsit, lakást, stb.
Most az van, hogy gürizek, mint a hülye, aztán hazamegyek és egy sötét, üres lakás vár. Néha ez jó. Néha viszont úgy érzem, hogy a francnak csinálom ezt az egészet, hiányzik az egész értelme. A nő.
jól mondják. egy ilyen döntés rossz irányba viheti a személyiségedet. amin később már csak nagy figyelemmel,tudatossággal tudsz változtatni, nem érdemes elszúrni és bezárkozni a sok buta gondolkodású ember miatt
18f
Őszintén sajnálom, hogy már most így vagy. Én se bízok abban, hogy a közeljövőben találok magamnak ideális partnert, de ez legalább fele részt magam miatt van.
Nem értem, hogyan járathatta le magát előtted az összes fiú, mikor alig ismersz párat... ha így érzed kár, mert valóban nehéz lehet feléd közeledni. Mázlista akinek mégis sikerül megtörni a jeget :P
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!