Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira szeretnék egy barátot (pasit)! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Úgy hiányzik, hogy legyen barátom, hogy valakit megcsókolhassak, valakit megölelhessek. És légyszi ne írjátok, hogy erre vannak a szülők, meg... 15/L2013. jan. 5. 23:00
1/25 anonim válasza:
talán még várjál ...nagyon fiatal vagy
2/25 anonim válasza:
a szülők nem arra vannak. dobd be magad. hívd fel magadra a figyelmet
3/25 anonim válasza:
Vagyunk itt még egy páran így "pasik" is...
4/25 anonim válasza:
Szerezz. Ember, ebbe mi a nagy logika? Keress olyat, aki hozzád illik, nincs a pasikhoz kézikönyv, se a pasizáshoz utasítás. Ahogy jön, úgy alakul
5/25 Patrik24 válasza:
De mi van manapság az emberekkel??? Nem akarok itt papolni, de engem 15 évesen kurv@ra nem érdekeltek a csajok:D Jó, lehet későn érő voltam, de azért ezeket a nagy vágyakat nem értem.
9/25 A kérdező kommentje:
Szegeden.
2013. jan. 5. 23:04
10/25 Alexandra0908 válasza:
ne akard ilyen görcsösen és akkor jön magától. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!