Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen velem?

Figyelt kérdés
A férjem(24F) és én nyolc éve ismerjük egymást.A kapcsolatunk elején több alkalommal csókolóztam mással.Ezekről a félre lépéseimről nem tudot,kivéve egyet akkor szakítottam is vele,de harcolt értem és összejötünk újra. Meg ismerkedésünk után 1évre rá össze költöztünk,elég fiatalon.Egy éve együtt éltünk,amikor kiderült,hogy terhes vagyok.Én meg voltam ilyedve,de ő nem.A kislányunkért rajong és a lányunk is bálványozza az apukáját.Két éve úgy alakult,hogy én és a lányom elköltöztünk anyukámékhoz,de hat hónap után újra összeköltöztünk,ez is az ő kitartásának köszönhető.A 6hónap alatt lefeküdtem egy férfival,amit nem mondtam el neki,csak 8hónapra rá ahogy vissza költöztünk hozzá.Ő többször is kérdezte,de én tagadtam.Amit még érdemes tudni,hogy kb egy éve elkezdet anyagilag feltörni és elég jól élünk.Mindig azt mondta,hogy ő nem fogja az egész életét szegénységben le élni,és ha sikerül neki mindenki aki nem hitt benne,lenézte,vagy bármi rosszat okozott neki vissza adja így,vagy úgy.Teljesen más ember lett,a lányunkkal furikáznak,vásárolgatnak és engem mindenből ki hagy.Amikor kérdeztem tőle,miért ilyen velem azt mondta,ha nem lett volna a lányunk amikor elhagytam,a nevem is elfelejtette volna már.Ő nem csajozós egyel talán,a pénzére is nagyon vigyázz más ne élvezze.Nem tudom,hogyan tudnám jóvá tenni.A mamája azt mondta,fél szeretni mert attól tart,ha valakit közel engedd magához elhagyák,mint az anyja 4 éves korában,és én is ezt tettem,de vissza jöttem hozzá.Ti mit tennétek a helyembe?
2013. jan. 5. 21:07
 1/2 Patrik24 ***** válasza:
Hm végülis igaza van.
2013. jan. 5. 21:10
 2/2 anonim ***** válasza:

ez szép

hát fogalmam sincs hogy lehetne visszaszerezni a bizalmát amit nem is 1x játszottál el

szerintem roppant sok időt is energiát kell ráfordítanod amíg bebizonyítod,hogy ok lettél

meg nem kéne félremenned 5 percenként

2013. jan. 5. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!