Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Joggal vagyok féltékeny és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Joggal vagyok féltékeny és bizalmatlan? (Lent)

Figyelt kérdés

Összejöttem egy lánnyal aki a kapcsolatunk előtt lefeküdt egy fiúval .

Mikor mi összejöttünk a fiúnak nem mondta el,hogy én vagyok neki és titkolta a kapcsolatunkat előtte.

Nekem annyit mondott,hogy ez a fiú egy nyomorék ahhoz képest folyton vele lóg , állítólag a legjobb barátja és nem akar tőle semmit csak engem szeret, ő csak barát.

A fiú oda és vissza van a barátnőmért és nincs bennem semmi bizalom mert ha kettesbe vannak akkor megöl az ideg és már azon gondolkozom ,hogy dobom a f"szba a barátnőm,nagyon szeretem de nekem ez így nem pálya.

Nektek mi a véleményetek?

2013. jan. 5. 13:54
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Nyilván nekem is ez a gondom,hogy szeretem de valahogy muszáj lenne érzékeltetni vele,hogy nekem ez így nem jó,őszintén elfogom neki mondani ,hogy nincs bizalom iránta és azt is,hogy miért nincs.

Ha megérti megérti ha nem akkor meg nem,tönkremegyek majd egy pár hónapra :) azt jön új

2013. jan. 5. 14:42
 12/12 anonim ***** válasza:
Komolyan ülj le vele és beszéljétek meg, de úgy hogy mindkettőtök feje tiszta legyen! Na kiabálj vele meg semmi ilyesmi ne történjen, hanem érett, felnőtt és normális ember módjára tudasd vele, hogy mi az ami téged zavar és mi lesz, ha nem változtat ezen. Aztán majd kiderül mennyire fogja fel komolyan.
2013. jan. 5. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!