Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig éri meg küzdeni egy bizalmatlan lány kegyeiért?
voltatok már biztos ti is ilyen szituban, h nem tudtátok eldönteni, h küzdjetek-e tovább vagy sem..
nagyot nyom a kérdés latjába, ha ez a lány bizalmatlan. márpedig ha bizalmatlan, akk másokkal is az, tehát más fiúkkal is.
21/F
Sok dologtól függ ez. Közel sem ilyen egyszerű. A fiúk képesek a lány elzárkózását a bizalmatlanságának betudni, pedig nem arról van szó, hanem az elutasításról. Lehet, hogy a lány maga is ezt állítja neked, hogy bizalmatlan, pedig ez csak elegáns leépítés.
Egyébként nem lehet egy ember mindenki felé bizalmatlan. Ilyen nincs. A kezdetit mindenki alapból megkapja.
Ebből a kevés infobol, kifogásnak érzem.
Attól függ.
Előttem író,nekem is volt hasonló szitu,a különbség az,hogy a kezdeti nehézségek ellenére mi összejöttünk,és több éves kapcsolat lett a dologból.
Kérdező,csak te keresed a lányt vagy ő is szokott?Mert ha érdeklődik irántad akkor ne add még fel.Ha sosem akkor az már úgy esélytelenebb.
Ha a lány tényleg mindenkivel bizalmatlan és nem csak téged akar ezzel lerázni, akkor érdemes. Mármint ha neked fontos annyira a lány.
Az ilyen lányok is ugyanúgy vágynak egy kapcsolatra, csak egyszerűen meg tudja magát dumálni, hogy inkább marad egyedül, ha senki nem bírja elviselni a bizalmatlanságát. Ez nem az ő hibája, a fiúk kicseszett türelmetlenek.
Attól függ, milyen típus vagy. Én pl. nem szeretek küzdeni különösebben. Tehát ha hónapokig húzná az agyam - na az nem történne meg. Bizalmatlanság ide vagy oda, mindenkit vertek már át, mégsem fordult teljesen magába.
Ráadásul szerintem ha valaki felismeri az "igazit", az elől nem zárkózik be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!