Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Legyen inkább barátias vagy mértéktartóbb?
Ha egy lány összeakarjönni egy fiuval akkor mit keres benne ?
A barátot akivel nagyon közvetlen és őszinte kapcsolata lehet ?
Vagy a "férfit" aki olyan komolyabb , mértéktartóbb , úrias , nah nem olyan legjobb barát tipus ? Melyik a meghatározóbb , választáskor ?
Én azt vettem észre ha ilyen nagyon közvetlen barátias stílusban kezdek ismerkedni akkor abból nemlessz semmi ! Lányok ti hogy vagytok ezzel ?
(16—20 év körüli lányokról lenne szó )
16 éves lánynak más az életfelfogása, mint egy 20 évesnek, így nem szabad őket összehasonlítani!
A legtöbb tini (15-16 éves) lázad a világ ellen, nem akar részt venni a társadalomban, tanulmányi gondjaik vannak, cikinek érzi, hogy vannak szülei ...stb. hadd ne soroljam. A 20 éves már komolyabb, értékeli a szüleit, és örül, hogy van nekik. Pasik terén is más a kívánság: 20 évesen a 28-30 éves pasik vannak előnyben a párkapcsolat kialakításában, mert ők kellőképpen komolyak, és ez kell egy 20 éves lánynak.
Hát én mint nő egy fiúban önmagam keresem. Akivel el lehet hülyülni, hasonlóan gondolkozik, megért (hisz olyan mint én)
És ez nem lehetetlen férfi ideál. A párom tökéletesen megfelel ennek. Sokan mondják ránk hogy tényleg összeillünk, a barátai meg hogy tisztára olyan vagyok mint ő. Persze vannak ellentmondások is de mi ezt nagyon jól elsimítjuk, nem veszekszünk, hanem megvitatjuk.
Összefoglalva; minden lányhoz egyedi fiú kell. Bár sajnos manapság hiányzik egyesekből az egyéniség... Mindig azt kérdezik itt is mi tetszik az XY korosztálynak. És ez nem korosztály függő hanem személy! még mindig!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!