Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jakoda Annamária kérdése:
Miért bizalmatlan a párom? Mit tegyek, hogy ne legyen
féltékeny?
Figyelt kérdés
Sokszor nemértem a férfiak gondolkodását, ezért kell nekem, mint nőnek elmagyarázni valamit. Úgy érzem már bebizonyítottam a páromnak, hogy mennyire szeretem és hűséges vagyok hozzá, mégis folyton azt érzem nem bízik bennem. Ő most külföldön dolgozik és aki már volt távkapcsolatban az tisztában van azzal, hogy ez bizalom nelkül nem működik. Én tudom, képtelen lennék megcsalni, hisz a hűség nekem is fontos és érzelmileg hozzákötődöm. Monogám vagyok, kitartóan várok rá. Mit kéne még tennem, hogy Ő is elhiggye? Mit csinálhatok rosszúl? Mi járhat az Ő fejében? Valami miatt egy idelye nem tudok vele beszélni, csak várom a hívását és most ott tartok, hogy nekem vannak kétségeim. Vajon számítok még neki? Segítsetek, arra is választ várok, hogy miért nem jelentkezik vajon?
2012. aug. 5. 07:27
1/6 DiMalto válasza:
inkább azon kellene elgondolkodnod,h akarsz e ilyen kapcsolatot egyeltalán.......messze van,féltékeny,sértődékeny,és még élet jelet sem ad magáról,ezeket figyelembe véve,ezt a kapcsolatot eleve halálra ítéltnek tekinteném,te meg azon parázol,mit ronthattál el,meg h hogy bizonyítsd a hűségedet......
2012. aug. 5. 07:34
2/6 A kérdező kommentje:
Értem, amit mondasz, de mi van akkor, ha ezzel csak arra kiváncsi, mennyire bízom Én benne? Ha rögtön az első alkalommal feladom, akkor joggal mondhatja azt is, hogy nem szeretem igazán és nem vagyok kitartó. Főleg ha hagyom magam lebeszélni. Tudom nagyon szeret. Sajnos Ő már járt pórul és a rossz tapasztalata, mivel csalták már meg, bizalmatlanná tette.
2012. aug. 5. 08:22
3/6 szelesoldier válasza:
Szia
a rossz tapasztalatai miatt is van ez biztos, meg szerintem magamból kiindulva az lehet hogy nagyon szeret téged és úgymond idealizált magában, azaz te vagy számára az ideális nő. Na párom is ilyen nekem. Innentől kezdve irigy minden percre amit mással töltesz, ha azt hallja hogy egy férfi körülötted legyeskedik akkor máris elkezd félteni a csávót meg képes lenne kiütni. Nem az van hogy nem bízik benned szerintem mert akkor nem hagyott volna itthon egyedül, hanem csak félt hogy elcsábítanak. Meglehet hogy te nem adod magad de ő akkor is ettől fél. Maradj mellette míg hazaér és meglásd még erősebb lesz a kapocs kettőtök között. Az meg hogy nem jelentkezik lehet bármi, ha dolgozik nem hiszem hogy kalandozik, bulizik. Biztos nagyon fáradt, vagy a telefonja esetleg az internetszolgáltató fáradt és nem tud elérni. Nem tudom mióta nem jelentkezik de ha nem túl sok ideje akkor szerintem nincs miért aggódni.
2012. aug. 5. 08:45
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Jó, hogy áttudod érezni a helyzetem és biztos igazad van. A telefonjával tényleg van gond, de eddig is jelzett. Kollega van vele épp elég meglehetett oldani és skype-ot használtuk, de 24.- óta hiába várom a jelentkezését. A sors fintora, hogy naivan elmeséltem neki, hogy egy közös ismerős megpróbált lebeszélni róla. Butaság, de lehet, hogy hülyeséget csináltam pont ezzel. Nem akartam titkolni előle, tudja Ő is az aki barátjának mondja magát, kétszínű. Őszinte akartam lenni vele és lehet rosszúl sült el. Csak azt akarom elérni, hogy beszélhessek vele. Meg akarom tudni mi van vele?
2012. aug. 5. 09:21
5/6 anonim válasza:
24.-e óta nem jelentkezik? Az azért komoly....nem fogható a munkára.
2012. aug. 5. 09:45
6/6 A kérdező kommentje:
Pedig annál jobban szeretem és meg is mondtam már neki, hogy nem választhat szét minket senki. Ezért nem értek már semmit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!