Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Joggal vagyok féltékeny és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Joggal vagyok féltékeny és bizalmatlan? (Lent)

Figyelt kérdés

Összejöttem egy lánnyal aki a kapcsolatunk előtt lefeküdt egy fiúval .

Mikor mi összejöttünk a fiúnak nem mondta el,hogy én vagyok neki és titkolta a kapcsolatunkat előtte.

Nekem annyit mondott,hogy ez a fiú egy nyomorék ahhoz képest folyton vele lóg , állítólag a legjobb barátja és nem akar tőle semmit csak engem szeret, ő csak barát.

A fiú oda és vissza van a barátnőmért és nincs bennem semmi bizalom mert ha kettesbe vannak akkor megöl az ideg és már azon gondolkozom ,hogy dobom a f"szba a barátnőm,nagyon szeretem de nekem ez így nem pálya.

Nektek mi a véleményetek?

2013. jan. 5. 13:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
hát szerintem ezt beszéljétek meg...bár annak lehet, hogy szakítás lenne a vége
2013. jan. 5. 13:58
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Jó lenne azt úgy hármasban megbeszélnetek. Kérdezd meg a barátnődtől a másik srác előtt, hogy mit érez irántad és mit ő iránta. Az úgy nem buli, hogy a másik srácnak is és neked is mást állít. Az biztos ha azt venném észre, hogy egy másik srác előttem próbálja elcsábítani a barátnőmet kitekerném a gyerek nyakát az tuti. A lényeg: NE HAGYD MAGAD PALIRA VENNI!
2013. jan. 5. 13:59
 3/12 anonim ***** válasza:
Szerintem beszélj a leányzóval, de csak finoman, mert ha mégis igaz az amit a lány mond és tényleg csak haverok, akkor simán tovább léphet tőled, ha te meg Othellót játszol.
2013. jan. 5. 14:01
 4/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ketten kurogatjátok a csajt...Dobni kell az ilyet.
2013. jan. 5. 14:02
 5/12 A kérdező kommentje:

Többször volt emiatt vitánk és mindig megbeszéltük de mindig van új okom arra,hogy elveszítsem a bizalmát.

Szeretem de bizalom hiányában úgy érzem nem működik a dolog.

Nem akarom hülyére venni magam éppen ezért is gondolkoztam el azon ,hogy szakítok vele

Szilveszterkor részegen úgy,hogy én is ott voltam kint kettesben a teraszon a Fiú ölébe ült,azt gondolom ez nem épp egy olyan húzás ami azt tükrözné,hogy engem mennyire szeret

2013. jan. 5. 14:04
 6/12 anonim ***** válasza:

"Szilveszterkor részegen úgy,hogy én is ott voltam kint kettesben a teraszon a Fiú ölébe ült,azt gondolom ez nem épp egy olyan húzás ami azt tükrözné,hogy engem mennyire szeret"

Ezek után akkor miért indítasz kérdést? már ott emeltem volna a kalapom. Barát ölébe nem ülünk.De mém a társéba sem, ha baráti társaságban vagyunk.Alapvető illem..

2013. jan. 5. 14:07
 7/12 A kérdező kommentje:
Szomorú dolog de sajnos akkor lehet,hogy véget vetek a kapcsolatnak :(
2013. jan. 5. 14:14
 8/12 anonim ***** válasza:
Most jól értem, hogy a barátnőd rendszeresen kettesben van a volt dugópajtijával, aki ráadásul oda is van érte? Hát, most erre mit mondjak? Amikor komoly kapcsolatom lett és szerelmes lettem, én azonnal leépítettem az összes ilyen kapcsolatomat a nullára és más fiúhaverjaimmal se járkáltam már össze kettecskézni... Ne haragudj, de ha te ezt elnézed, elég nagy birka vagy:S
2013. jan. 5. 14:23
 9/12 A kérdező kommentje:
Iskolán kívül nem találkoznak csak iskolában de ott viszont jól elvannak mindig és én ezt nem nézem jó szemmel, ki tudja szünetben miket csinálnak
2013. jan. 5. 14:34
 10/12 anonim ***** válasza:
Én a helyedben azért nem adnám át a lányt olyan könnyen másnak. Ha szereted, akkor nem dobod ki olyan könnyen.
2013. jan. 5. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!