Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem bíztam a páromban, és feltörtem a facebook fiókját, egy ideig olvasgattam az üzeneteit, és hát gyanús nyomokat találtam. Ezen kiakadtam, lebuktam és most elvesztettem a bizalmát. Tett olyan utalást, h ennek következményei is lehetnek. Mit tegyek?
"csak sajnálom azt az időt meg energiát amit belefektettem az egészbe"
Mit akadtok fent ezen a csaj egy exribanc volt, (talán nem is ex), vagyis jól nézett ki, én csak akkor sajnálnám ha nem tudtam volna meghúzni.
Kérdező meghúztad? Ha igen szard le lépj tovább (a lényeg már megvan), ha nem, csak akkor sajnáld
Mondhatni, hogy én is férfifaló voltam, mígnem megismerkedtem mostani párommal.
Na, ő is állandóan féltékenykedik meg ha teheti, kutakodik, ami engem teljesen kiakaszt. Oka erre pedig nincs.
Én ezeket teljesen megbocsátottam, mert mindez szerintem arra utal, hogy szeret és félt engem.
Vannak bennem tüskék, sértett érzések, (tehát érzékeny típus vagyok) de egyik kutakodás sem hagyott bennem mély nyomot, egyik sem volt megbocsáthatatlan. :) Mondtam, hogy nem tetszik, és nem értek ezzel egyet, de megértettem.
Nem akarlak bosszantani, de az, hogy ilyen hevesen reagált, tényleg arra utalhat, hogy van valami rejtegetnivalója. (nem 1-2 napos haragra, hanem hetes sértődésre gondolok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!