Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem bíztam a páromban, és feltörtem a facebook fiókját, egy ideig olvasgattam az üzeneteit, és hát gyanús nyomokat találtam. Ezen kiakadtam, lebuktam és most elvesztettem a bizalmát. Tett olyan utalást, h ennek következményei is lehetnek. Mit tegyek?
nos balek vagy, de nema zért mert kutakodtál a nőd után, mert egy nőben sose lehet megbízni. De nem találtál semmit, így most az meg jogosan érezheti nyeregben feljebb magát nálad, elvégre a célodat nem érted el, és hülyén is vitelezted ki, mert valamin elcsúsztál. Amúgy hogy jött rá?
A bizalmat meg csak elveszteni lehet, visszaszerezni már nem, aki ilyennel áltatja magát az egy naiv hülye és még nem esett pofára valaki miatt.
"csak sajnálom azt az időt meg energiát amit belefektettem az egészbe"
ha ezt így gondolod, akkor tényleg jó hogy kidobott...nem érdemel meg egy olyan embert aki így vélekedik egy kapcsolatról...te hibáztál és még te vagy úgymond felháborodva hogy sajnálod a kapcsolatba fektetett energiát?? na nemáá...amúgy csatlakozom az előttem szólókhoz, hogy tényleg nem szeretted csak bebeszéled magadnak, ezzel is könnyíteni próbálva a lelkiismeret furdalásodon, csak nem jön össze...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!