Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem bíztam a páromban, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem bíztam a páromban, és feltörtem a facebook fiókját, egy ideig olvasgattam az üzeneteit, és hát gyanús nyomokat találtam. Ezen kiakadtam, lebuktam és most elvesztettem a bizalmát. Tett olyan utalást, h ennek következményei is lehetnek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ha megcsalna bárkivel abba belehalnék. Egy nőnek mennyire nehéz visszaszerezni a bizalmát? Pláne az ő gyenge pontja világ életében az volt, hogy ha mások akarták megmondani mit tegyen vagy ha felügyelték. Kicsit félek.
2013. jan. 5. 12:55
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Hat ha nem bantad meg akk megint csak gratulalok... de amugy ha magadat felted meg mindig, akkor tenyleg nincs ertelme a dolognak, hagyd a fenebe... ha meg o nekiall rugdosni, szinten be lehet fejezni a dolgot.... egy kapcsolat ne arrol szol, hogy ki a jobb ketotok kozul, vagy hogy fontos a buszkeseg... tud8d hol kezdodne el a Te kapcsolatod? Ha a bnod azt mondja, hogy egy barom voltal, de megbocsajt... Te pedig banod amit tettel, es merhetetlenul szegyelled magad.

Nempedig a buszkesegetek veditek..

2013. jan. 5. 13:09
 12/23 anonim válasza:
40%
A párom is járt a profilomon, úgy hogy véletlenül nem jelentkeztem ki nála. És kiváncsi lett, megnézte, tagadta, hazudott nekem. ez miatt nagyon mérges voltam, ő simán megmondta az ő jelszavát. én akkor néztem meg először az övét, amikor nekem nem irt vagy hasonló. mára már megszoktuk ezt, tudjuk egymás jelszavát, nem nagyon nézünk fel egymáséra, de nem való egy kapcsolatba az, hogy a saját privát dolgaidba beleavatkozzon! erre az volt a válasz, hogy amikor összejöttünk, megszűnt a "te" dolgod, és lett "mi" dolgunk. Hülyeségnek tartom, indenkinek kell egy szabad légtér a kapcsolaton belül is!
2013. jan. 5. 13:10
 13/23 anonim ***** válasza:
Egy kapcsolat legfőbb lényege az a bizalom! Te ezt már most semmibe vetted, ezért sok jóra ne számíts! Mit tegyél? Már megtetted amit tudtál, imádkozz!
2013. jan. 5. 13:20
 14/23 anonim ***** válasza:
Megérdemled, hogy ha emeli a kalapját, és nagyon megránt. Pitiáner ember jussa.
2013. jan. 5. 13:30
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

"egy mocskos nagy tapló voltam, hogy megtettem, de nem bántam meg."

Na remélem ejteni fognak ezek után.Megérdemled.

2013. jan. 5. 13:33
 16/23 anonim ***** válasza:

"ő pedig világéletében férfifaló volt????"

Az ilyenek nem fognak otthonról netezni, és az ilyen taplókat simán az orruknál fogva tudják vezetni.

2013. jan. 5. 13:35
 17/23 anonim ***** válasza:
Én kidobnálak a helyében.
2013. jan. 5. 13:41
 18/23 anonim ***** válasza:
9%
Szerintem tuti megcsalt mar. Kellenek neki mas ferfiak farka is, de kellesz neki te is, akitol a biztonsagot kapja.
2013. jan. 5. 13:45
 19/23 anonim ***** válasza:
82%
Biztonsagot? Feltorte a fbjat! :D
2013. jan. 5. 13:54
 20/23 anonim ***** válasza:

"csak sajnálom azt az időt meg energiát amit belefektettem az egészbe"

Engem is ez a szöveg képeszt el. Innen még az hiányzik, hogy esetleg valami pénzes befektetésről is írj.

Meg először azt írod, hogy kicsit félénk, utána meg hogy férfifaló. Most az kéne, hogy ő is lássa ezt a szövegelést, amit it levágsz róla.

2013. jan. 5. 14:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!