Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez miert van? Szeret? Velem akar lenni?
elment a baratnom munkataborba es miutan hazajott maskepp viselkedett 6 ev utan mar fetunik a legkisebb valtozas is .
oszzevesztunk csunyan ezeken a valtozasokon(azt monta h o szorakozni szeretne szabad akar lenninem akar beszamolot tartani senkinek).mivel velem az utobbi idoben nem igazan jartunk el szorakozni (de azert idonkent kimozdultunk),aztan reszlegesen kibekultunk (gyanitom h a ataborban volt valakije) azutan ugy gondoltam h 6 ev az csak 6 ev es szretem allitasa szerint o is engem megkertem a kezet es igent mondott aztan elment vissza a taborba annak elllenere h tudta h engem zavar . o ezt aval magyarazta h kell a penz , de hozzzatette h mikor hazajon hozzam jon felesegul erre egy magyarazatot ha tudnatok adni es meg tudnatok e jegyezni a valaszokban az korotokat es nemeteket elore is koszonom
hát ez nehéz ügy,látogasd meg sztem a táborban.én azt tenném.
30/F
munkatáborba?
mikor ment el 44-ben?
a bnőmet is féltékenységből kérték meg..
nah ez kell a psiknak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!