Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha ennyit kell várnom rá?
sziasztok,
7. osztály évvégén kezdtünk szemezni a lánnyal, ballagási próbán(hát nem imádni való ..xdd)egy sejtelmes mosollyal megspékelve az ő részéről. és sztem ő is fogta hogy tetszik nekem, ez előtte is megfordult a fejemben hogy tetszem neki, de nem tartottam valószínűnek.Csakhogy ő végzős volt akkor(ugye 8.oszt), és nem nagyon erőltettem, (utána mehettem volna), de gondoltam úgyis lesz még hasonló, meg túlleszek rajta, sötöbö...De a mostani évfolyamban nincs olyan lány aki igazából így tetszene, meg stimmel a "feltételeimnek" (nem a cicababákra gondoltam ezzel).Mostanában szoktam igazából erre gondolni, hogy jó lenne már egy lány, akivel összeillünk, (meg minden más..xdd).És kiderült pont abba a középsuliba jár amibe én is szeretnék továbbtanulni.És el is játszottam a gondolattal, hogy hogyan jönnék össze vele sötöbö..de az még qva messze van és sajnos a hely is ahol lakik :/..éés nem szeretek várni xdd..írjak neki fasbukon vagy mi??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!