Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha ennyit kell várnom rá?

Figyelt kérdés

sziasztok,

7. osztály évvégén kezdtünk szemezni a lánnyal, ballagási próbán(hát nem imádni való ..xdd)egy sejtelmes mosollyal megspékelve az ő részéről. és sztem ő is fogta hogy tetszik nekem, ez előtte is megfordult a fejemben hogy tetszem neki, de nem tartottam valószínűnek.Csakhogy ő végzős volt akkor(ugye 8.oszt), és nem nagyon erőltettem, (utána mehettem volna), de gondoltam úgyis lesz még hasonló, meg túlleszek rajta, sötöbö...De a mostani évfolyamban nincs olyan lány aki igazából így tetszene, meg stimmel a "feltételeimnek" (nem a cicababákra gondoltam ezzel).Mostanában szoktam igazából erre gondolni, hogy jó lenne már egy lány, akivel összeillünk, (meg minden más..xdd).És kiderült pont abba a középsuliba jár amibe én is szeretnék továbbtanulni.És el is játszottam a gondolattal, hogy hogyan jönnék össze vele sötöbö..de az még qva messze van és sajnos a hely is ahol lakik :/..éés nem szeretek várni xdd..írjak neki fasbukon vagy mi??

2013. jan. 4. 21:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha szemeztetek, akkor van rá esély, hogy te is bejössz neki. Azzal nem vesztesz semmit, ha írsz neki, szóval szerintem hajrá!
2013. jan. 4. 21:23
 2/3 A kérdező kommentje:
ja és még egy gond:életünkben nem beszéltünk egymással..:DD, de szerintem tudja a nevem(hamár én tudom az övét..xxd), nem vagyok népszerűtlen, úgymond..:)azt tudom hogy tetszem neki, a tekintetünk már ismeri egymást..:)
2013. jan. 4. 21:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Hm... attól még szerintem írhatsz neki. A mai világban egyáltalán nem furcsa, hogy ismeretlen emberek írogatnak egymásnak, szerintem a te esetedben a lány biztosan nem fog kezdeményezni, viszont értékelné, ha te lépnél, nyitnál felé. Azzal semmit nem vesztesz, ha írsz neki, ha beszéltetek már, ha nem. :)
2013. jan. 11. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!